söndag, juli 12, 2009

Bara förstör!

Hur ska man göra för att få ungarna att förstå? Hur ska man få dem att fatta att man blir både arg och lessen och totalt uppgiven när de bara måste ha sönder allt eller rita på allt?

L är värst. Det ritas på möbler, väggar, kläder och saker. Allt som kommer i hans väg. Han är också väldigt oförsiktig och kastar gärna saker omkring sig så andra saker går sönder. I dag t. ex så slängde han iväg en goseflodhäst så en lampa ovanför en bokhylla knäcktes. Häromdagen blev han arg och välte min strykbräda så den gick sönder och så fortsätter det.

När han tar sönder saker så menar han det egentligen inte. Det bara blir, men det är ju ändå så tråkigt.

Jag vill bara gråta. Här sliter man för att få ihop pengar och köpa det man villa/behöver och så har han sönder andra saker så man måste ersätta detta i stället för att köpa det där andra.

Ja, ja, egentligen är de världens goaste allihop, men ibland får jag bara sådan lust att gå hemifrån och lämna dem några timmar.

Gaahhhh!!!

Tråkigt!

Har nu tvättat klädseln till båda sofforna och till hälften av kuddarna. Resterande kuddklädsel ligger i maskinen nu. Till första soffan har jag redan hunnit sätta på den igen ocksp. Verry Nice!!

De blir ju sååå skrynkliga bara när man tvättat dem så jag har fått stå och stryka hela klabbet också. Hur kul är det på en skala? Näe, precis vad jag också tycker!

Barnen ska strax i säng nu. O ska till fritids i morgon och L till dagis. Jag jobbar en vecka nu innan jag har semester igen. Känns väl sådär, men skönt ändå att det bara är en vecka jag jobbar nu.

La en beställning på Jotex precis. Det blev en gardin till T och en gardin till köket. Även två lampor att sätta på väggen och lite ljusstakar och krukor som jag vill ha i sovrummet sedan när väggen kommit upp. Om nu den kommer upp någon gång?!

1213kr gick allt på så det var ju egentligen inte så farligt men jag ångrar mig lite ändå nu att jag inte la det på en hylla jag vill ha i vardagsrummet i stället.

Ja, ja, det löser sig det också med tiden.Bilder från när vi var i Torekov!!

Här kommer lite bilder från när vi var i Torekov v27. Att det var packat med folk när vi var där har jag lyckats bra med att inte få med på bilderna. Gillar inte att mina foton är fulla med folk jag inte känner. Egentligen skulle det vara ett par bilder till men det blev överföringsfel, så de får vi ta en annan gång.
Ännu några spån!!

Har läst om det i de flesta tidningar nu.... Det här med att några killar i 20-års åldern legat på ett biltak och sedan dött när de åkt av vägen.

Jag blir bara så förundrad hur man kommer på dessa idiotiska saker. Folk i 20-års åldern vill bli kallade vuxna, de vill att man ska ta dem på allvar. Hur i hela friden kan man då göra så här dumma saker?
Jag förstår verkligen inte. Även om man är full så måste man väl begripa att detta inte är så smart. Om folk bara använde hjärnan ibland så skulle många olyckor inte behöva ske.

Här kan ni läsa om det!

http://hd.se/inrikes/2009/07/12/tvaa-maen-omkom-i-bilkrasch-paa/

Vet inte!

Det behöver städas överallt. Det behöver röjas och det behöver köpas nya möbler. Det sistnämnda är helt klart roligast. Dock dyrast :/

Får nöja mig med att städa i alla fall. Började röja i vardagsrummet, men hur jag än gör så saknas det möbler. Som jag inte har råd att köpa just nu. Ska man bara sluta städa då eller hur gör man?

Just nu står ena soffan utan klädsel för den slängde jag in i maskinen. Den andra väntar på sin tur. I övrigt har jag städat halva vardagsrummet. Andra halvan ser ut som ett katastrofområde. Tja, det får väl vara så tills jag orkar ta tag i det eller tills jag har råd att köpa de möbler jag vill.

Behöver motivation för att fortsätta. Samtidigt trivs jag inte i den här röran. Gaah!! Vad gör man med en man och tre barn som bara släpper allt där de står? Som aldrig på eget bevåg kan få för sig att plocka undan, damma eller dammsuga? Det är hopplöst att alltid få göra det själv, eller tjata sig till hjälp.
Går och lägger mig i stället!!

Fast!

Ja, då var det kört igen. Jag har fastnat - i en ny såpaserie. Jag är ett offer under "Make it or brake it"

Satt och slötittade lite och var sedan helt fast. Så typiskt mig. Men sedan gillar jag ju iofs att kolla på gymnastik. Det kan ju bero lite på det.