onsdag, maj 27, 2009

Jag har lekt!

I lördags var vi med barnen på Universeum i Göteborg. Vi sket i alla måstn här hemma och packade in oss i bilen för att köra de 20 milen dit. Väl där kollade vi på växter, fiskar och andra kryp. Dettutom kröp vi, spelade musik, fixade och trixade. Hur kul som helst och jag undrar om det ar barnen eller vi som var tröttast när vi väl körde därifrån fram emot kvällskvisten.
Världens största hagel och snöflinga!

I hajens gap!

En ful fisk - Såghaj på nära håll!

Nemo

Fisk med händer

O & L testar kläterväggen!
Man kanske skulle skaffa ett digitalt trummset? T vill ju börja spela trummor och det tar ju inte alls så stor plats som ett vanligt. *funderar*

Det var lite roligt i "musikavdelningen" för där kunde man spela in det mesta man gjorde och sedan skicka det till sin mobil. Man kunde fixa sig en å annan rolig ringsignal på det viset :)

Serier!

Två serier som jag är beroende av är slut. Den ena är Knight Rider 2008 och det sorliga med den är att det inte blir fler säsonger. Snyft, vad ska jag ta mig till? Jag är ju kär..... i bilen!


K.I.T.T


Den andra serien är Smallville. Såg hela säsong 8 i helgen, ha ha. Nu väntar och längtar jag efter säsong 9. För inte kan väl serien sluta som den gjorde? I så fall blir jag grymt besviken alltså.


"The red & Blue blur" och Green Arrow

Jag har röstat!

Jag har nu varit en god medborgare och röstat till EU-Parlamentet. *Klappar mig själv på axeln*

Säger inte vem jag röstat på eller vilket parti denna person tillhör, men jag röstade på ren jävelskap för att jag inte tycker att något av våra partier har så mycket vettigt att säga.

*mouhahahaha*

Snott!?

Vad får man om man blandar soundet från Basshunter med Scooter?

Jo detta:Älskar denna låt!