lördag, februari 14, 2009

Mys!

Även idag har vi hoppat över Melodifestivalen. Barnen frågade inte efter det heller fast de visste att det var idag. Har dock spelat in det även den här gången så är det någon som vill titta sedan så finns det.

I stället har vi haft mys hela dagen. I morse bakade vi scones som hade ost och marmelad på till frukost. Verkligen mums med the till!Nu på kvällskvisten har jag och barnen suttit i soffan och mumsat popcorn, saft och kollat på film.

Det blev filmen: De Glömda Själarnas Ö. En dansk film faktiskt som enligt mig var helt ok, men kanske en aning skrämmande om man har barn som lätt får mardrömmar.

Ni kan läsa mer om filmen här!

Bus eller godis!

Lite irriterad. Det knackade precis på dörren och när jag öppnar står två av barnen från sonens dagis utanför. Bus eller godis gastar de.
Äh?
Denna dialogen utspelar sig.
Jag: - Men det är inte bus eller godis i dag. Det är alla hjärtans dag och det har inget med bus eller godis att göra.
Dem: - Jo, men vi har fått på andra ställen.
Jag: - Det är möjligt men här får ni faktiskt ingenting. Jag har inget hemma.
Dem: - Men vi kan ta en frukt eller pengar.
Jag: - Nej ni får inte det heller.
Dem: - Men på alla hjärtans dag ska man vara snäll.
Jag: - Kanske det, men jag har inget att ge er i alla fall. Bus eller godis gör man på Halloween. Ingen annan dag.
Dem: - Snålt.
Jag: - Hejdå!

Sen stängde jag dörren.
Ok, jag kanske var lite hård, men jag blev så paff. Att föräldrarna bara tillåter detta "tiggandet" på en dag som denna och att barnen är så oförskämda.

I min värld så gör man inte bus eller godis på alla hjärtans dag och spelar på folks samvete. Så det så!

Kanske skulle ta och ringa deras föräldrar och fråga hur de tänker?

Hur man roar sig en lördag!

bjjjjjj
nnnn

Glömde!

Fick ett mail i går av Me and I säljaren om att den klänningen jag ville ha till T har kommit in igen så hon hade lagt till den på min order. Jippi!!!! Blev väldigt glad för det.

14:e Februari!

Det blev inget med skridskoskolan idag. Har så vansinnigt ont i huvudet att jag inte ens vågar köra bilen dit. Lite tråkigt, men vad gör man? Nästa vecka blir det inte heller skridskor eftersom det då är sportlov, ja man kan ju åka dit själv förstås, men vi är inte lediga.
Idag fyllar maken hela 36år. Eller hur var det nu... 26 sa han visst att han blir! Hinner inte fira honom så mycket han går ju inte upp förren runt 14.00 och sedan kör han till jobbet igen vid 16.30, men nåt ska vi väl kunna fixa till.
Nu ska jag gå ut i köket och fixa frukost till barnen och sedan ska jag nog slänga mig i soffan och försöka vila bort min huvudvärk. Avskyr verkligen att vakna med huvudvärk. Då vet man att det antagligen kommer sitta i hela dagen.