fredag, april 03, 2009

Vad har jag gjort?

I dag är det verkligen sommar ute.... näe inte vår - SOMMAR. Vi har haft 19 grader varmt!!!

Direkt när jag kom hem bytte jag om och gav mig ut på första joggingturen för i år.
Aj, aj, aj, vad jag kommer ha träningsvärk i morgon. Tog min vanliga runda, vet inte hur lång den är men det tar i alla fall 50 till 55 minuter att powerwalka/springa den rundan. Jag springer ungefär hälften och går hälften. Man känner sig otroligt duktig efteråt, men satan i gatan vilken kass kondis jag har. Har ju blivit helt förslappad under vintern. Det ska det dock bli ändring på nu.

har även varit ute och fotograferat våren *harkel* förlåt sommaren lite.... (bilderna kommer) Upptäckte att vi i skåne nog har haft vår rätt länge utan att egentligen ha tänkt på det. När det är en cm stora knoppar på syrenbuskarna så inser man att det faktiskt inte är så långt kvar till den riktiga sommaren.

Nu ska jag fixa lite kvällskäk till mig och branen och sedan blir det slapp i soffan innan jag handlöst ska slänga mig in i duschen.

Å var är jackan?

Den senil-dementa är i farten. Med tanke på vädret så är det dax att plocka fram vårjackorna till barnen. Att springa omkring i tjocka vinterjackor nu är kanske ingen höjdare.

Nu har jag dock letat och letat och letat å inte fan hittar jag dem.

I går stod jag här och rev mig i skallen varvat med att ha skallen djupt nerkörd i både lådor, kartonger, skåp och garderober. Tvätttunnan tömdes även den upp och ner - men ingenstans finns några vårjackor.

Maken glodde lite suspekt på mig och mumlade nåt om... - Är du säker på att du inte sålt dem på Tradera?

Fånigt glor jag tillbaka på karl och muttrar nåt om att det borde jag ha kommit ihåg. Nu är jag dock inte alls lika säker på det. För vart kan de annars ha blivit av?

Är det nu så att jackorna är sålda, ja då får barnen klara sig med vinterjackorna ett tag till. För när ska jag få tid över att shoppa det?