torsdag, mars 12, 2009

Vårt kök är en katastrof.

Vårt kök är en total katastrof. När vi flyttade in för ett år sedan var vi väl medvetan om att köket är gammalt och behöver renoveras. Mest för att det ser HEMSKT ut egentligen. Trodde vi. Nu ett år senare trillar vårt kök i beståndsdelar. Luckorna tappar knopparna, de spricker och trillar av. Ugnen går bara att öppna med våld, diskmaskinen la ju av för någon månad sedan. Vår micro värmer bara en av 10 ggr. Kranen läcker som ett såll och vissa luckor öppnar sig själva heela tiden.

önskar bara att vi kunde riva ut vårt kök NU! Jag vill inte vänta mer på att vi ska kunna renovera det, men det måste vi. Det är ju inte direkt billigt att renovera ett kök, men drömma måste man ju få göra och inom 2 år ska vi ha rivit köket i alla fall. Det har vi bestämt, hur vi ska läsa det är däremot inte bestämt ännu.

Så eländigt!

Här är det eländigt värre. Vi är hemma och är sjuka, men det var väntat, vi har inte varit sjuka nån av oss på länge. Jag har ont i huvet, halsen & feber. Totalt seg. O & L har feber och L har haft två nätter nu på raken med krupphosta. Hur kul är det på en skala?
T har också fått en mildrare släng av hosta och feber.


Duktig som jag var så glömde jag ju att anmäla VAB i går, undra om man kan göra det i efterskott?

Själv så ligger jag mest i soffan eller sängen och roar mig med tetris. Var ju tvungen att köra in det igen efter att jag och Fredrik (en på min msn) diskuterat det för ett tag sedan. Men gud vad ringrostig man är. Hur kass som helst.

Kolla här: Gjorde en skärmdump och det är ju skandal rent ut sagt.