måndag, juni 01, 2009

Harry Potter!

Nu längtar både jag och T efter att Harry Potter och halvblodsprinsen ska komma på bio. Så för att färska upp minnet lite har jag den senaste veckan klämt de två sista böckerna. Dumt! Jag vet, eftersom fimerna aldirg blir som böckerna, men jag kunde inte låta bli. Inte hjälpte det heller, för nu längtar jag ännu mer. Gaah!

För att lindra bastinensen efter Potter något beställde jag en ny bok i stället. "Först när givaren är död - Anna Jansson". Problemet med mig är bara att när jag väl läser så läser jag ju ut en sådan bok på 2 till 3 dagar och vad ska jag läsa sen då? Jag är verkligen boknarkoman - I perioder.


I morgon så ska det packas här hemma. T åker till Stockholm på onsdag eftermiddag med farmor, farfar och ena kusinen som är lika gammal som hon. Är såååå avis på henne, å så jag kommer sakna henne.

I helgen har vi haft släktträff, det var trevligt även om man kände sig en aning bortkommen bland alla makens släktingar man aldrig träffat. En del riktigt snygga!! *S* det var nästan så man satt och dreggla. Talade om för maken att den ena killen (hur släktskapet var där har jag glömt) var jäkligt läcker, dessutom hade han snygg bil. Maken bara garvade. Ja, du store!!

Satt och pratade lite med barnens äldsta kusin också. (Marcus snart 16år). Han skulle på fest och vi erbjöd honom skjuts in till stan så slapp hans pappa köra så tidigt, men se det gick inte för han var tvungen att åka hem om innan och han hade ingen nyckel så han var tvungen att åka med sin pappa. Undrade då varför han var tvungen att åka hem först.
(Marcus) - Jo, jag måste byta kalsonger.
(Jag) - Jasså, varför det?
Markus knäpper upp jeansen och visar:
(Marcus) - Det är fel märke.

Själv bryr jag inte mig nåt nämnvärt om ungdomarna visar kalsipperna eller inte, men för gammelfaster Ebba 90år var det värre. Jag trodde på fullaste allvar att tanten skulle dö när Marcus knäppte upp byxorna. Jag påpekade för honom att man kan ju vara lite mer finkänslig, varpå ungen ställer sig upp och säger rent ut:
- Men Ebba, du måste väl ha sett både kalsonger och innehåll förr.
Hälften garvade och andra hälften försökte sjunka genom jorden.

Annars var det som sagt ganska lyckat!!