måndag, februari 16, 2009

Nu jävlar....

...snöar det minsann. Tittade precis ut och ser stora vita flingor singla ner. Jag som vill ha vår Nuuuuu! Jag är verkligen ingen vintermänniska. Vilken tur att vi fixat vindrutetorkaren på lilla bilen.

Maken var nere på verkstaden i förra veckan för att visa upp hur vår vindrutetorkare betedde sig. Vi trodde att det skulle vara knepigt att fixa. Byta motor till dem eller nåt. Allra minst. Hem kommer maken och ser lite fånig ut. Vet ni vad problemet var? Vi hade tappat en mutter... Ha ha, ja, det var lätt fixat i alla fall. Gick på ca 3 minuter.

Nu ska jag kasta mig ut i snön igen. Ska köra in till jobet i stan.

Rättegångar!

Sååå arg i dag.
Läste i Aftonbladet
(
http://www.aftonbladet.se/nyheter/arbogamorden/article4421922.ab) igår om Emma (Mamman till Max och Saga) och att hon vill ha ett högre skadestånd och jag håller med. Hur fasiken kan 75000kr vara lämpligt för två barn. På tv i går sa de att anledningen till det är att man inte sörjer två barn mer än ett och därför är skadeståndet så litet. Den personen som uttalade det måste vara helt rubbad.

Sen kan man jämföra det med rättegången som inleds mot 4 personer på TPB idag. Där kräver filmbolag/skivbola mfl. ett totalt skadestånd på 115 miljoner kronor. Helt sanslöst!

Nä, när nu alla tjatar om att det måste visas vad som är rättvist eller inte så se då fan till att det ska vara mer straffbart att ha ihjäl någon än att någon snor lite filer på nätet.

Kanske inte är jämförbart egentligen men jag blir bara sååååå förbannad.

I dag kl 11.00 kommer domslutet i Max och Saga rättegången och TPB-rättegången startar.... Föjler dem båda.....