söndag, maj 03, 2009

Då var helgen slut!

Japp, så var även den här helgen till ända. Det känns som den har varit otroligt lång fast det bara varit en dag extra ledigt. Kan bero på att både jag och maken har varit lediga samtidigt alla tre dagarna. Det händer ju inte allt för ofta att vi är lediga samtidigt "länge".

Har fått sålt både cykeln och den ena gräsklipparen idag. Nice! Till nästan de priserna jag begärde också. de som köpte cykeln prutade 50kr och det tyckte jag var ok.
Han som skulle komma och titta på gräsklipparen skulle komma vid tre tiden och jag el maken skulle åka hem och fixa det då. (Vi var ju på kalas) Han blev dock lite tidig och kom redan kl två så vi hann precis komma hem till Paul och Nina innan maken fick åka tillbaka igen. Ha ha, det är tur det inte är så långt mellan oss.
(Äppelblom)

Kalas!

I dag är det kalasdax igen. L har ju fyllt år och min svägerska Nina fyller år i morgon. Barnens kusin Madde har också fyllt år och idag ska vi slå ihop allas kalas. Vi är ju ändå samma folk som träffas och när man är många i släkten underlättar det att slå ihop kalasen. Det är många kalas i alla fall att gå på och ordna.

Innan detta sker så kommer det en tjej från Landskrona och ska köpa cykeln som jag la ut på Blocket i går. Inte för att jag förstår varför man vill köra så långt för en cykel men det är ju deras val.

Ena gräsklipparen verkar jag bli av med i dag också. Det går ju som på räls detta. Undra om jag har nåt mer att sälja?

Var väldigt duktig i går eftermiddag och tvättade alla fönster på bottenvåningen. Får se om jag hinner med ovanvåningen i dag. Hoppas det. Något målat blev det inte men även det kanske jag hinner med i dag. Beror ju lite på hur länge vi är i väg på kalaset och hur mycket ork jag har.

Nu så ska jag slänga mig huvudstupa in i duschen så man känner sig lite piggare. Är ganska trött i dag.