torsdag, mars 19, 2009

Bio på lördag!

På lördag ska jag, Suss & Tina på bio. Egentligen skulle vi gått på bio för två veckor sedan men det strulade till sig med jobbtider och liknande så vi fick skjuta upp det till nu på lördag.

Vi ska se "Män som hatar kvinnor" och jag hoppas jag inte blir besviken. Jag har läst böckerna och de var så vansinnigt bra att jag kanske har för stora förhoppningar om filmen och blir besviken.

Nu var det iofs väldigt länge sedan jag läste böckerna så en del har jag ju glömt. Längtar gör jag i alla fall.

Äta bör man....

Barnen är hungriga, jag är hungrig och här sitter jag. Borde vara i köket och laga mat men jag absolut inte komma på någonting att laga. Nåt som går fort helst, för jag har sån huvudvärk så jag vill inte vara i köket alls :(

Megakass som mamma känner jag mig just nu. Maken har kört iväg till jobbet och jag behöver både fixa maten och städa. T ska ju ha kalas i morgon och jag har varken städat eller handlat ännu. Ska handla i morgon innan kalaset så det blir stressigt värre. Men vad göra man när man jobbar som man gör? T har beställt negerbollar (Jo, det heter negerbollar, det gjorde det när jag var liten och gör det fortfarande.... man får ju säga finska pinnar!!!!!!) och gissa om det tar ett tag att göra så det räcker till 15 ungar, för det är vad de blir i morgon. 15 st! Vad har vi gett oss in på?
Nähä, maten ja, jag får väl kolla kyl och skaferi och se vad jag kan svänga ihop på så kort tid som möjligt. Tjao!

Nu är det baske mig vår!

Jo, nu är det vår, så det så! det vet man av dessa anledningarna.

* Snödropparna är överblommade
* Man måste ha solglasögon i bilen.
* Man ser inte ett skit när man kör in i garaget.
* Alla de coola på jobbet har plockat fram sina MC.
* Det är ljust redan innan man går upp.
* Solen sken idag klockan 06.45

Happy happy!

Prisa Gud! Här kommer skatteåterbäringen........

.....ja inte riktigt kanske, men fr.o.m den 24/3 ska man kunna deklarera på nätet. Vi har nu bott i vårt hus i nästan precis ett år och jag har lite halv panik över att få reda på om vi ska betala eller få tillbaka på skatten.

Har nästan alltid fått tillbaka innan, men man vet ju aldrig. Det mesta jag haft i restskatt någon gång är ca 500kr och det är måååånga år sedan. Maken fick ju sin första "semesterlön" förra året också och jag tyckte det var så märkligt med skatten som var dragen på det att jag nu undrar hur det ska bli i år. Uppriktigt nervös är jag.

Jag hoppas och önskar i alla fall några tusenlappar tillbaka, vilket jag tycker det borde bli då vi inte jämkar alls och sedan ska det ju göras avdrag för resor m.m.

Nåja, om 5 dagar får man veta i alla fall.