torsdag, januari 08, 2009

Tattoooooo

Ja, jag har länge velat ha en tatuering men eftersom jag inte kommit överens med mig själv om motivet ännu så får det vänta.

Har dock en fundering om det här med tatueringar. Har upptäckt att fler och fler gaddar sitt efternamn. Varför gör man det? För att man inte ska glömma vad man heter? För att polisen ska kunna identifiera dig när de hittar dig redlöst berusad i en av kommunens rabatter? För att man inte kom på nått bättre? För att namnet är annorlunda och snyggt? Eller är det så jäkla enkelt att man är EGO?

Frågan är faktiskt helt seriöst menad, varför i hela friden gaddar man sitt efternamn? Någon som vill utveckla?

När jag blir stor......

.... ska jag också ha en Ford Mustang, så det så! Fast jag ska ha en cabbe..... :)

Men svart ska den vara i alla fall. Med mattsvarta stripes, precis som KITT.........


Inte långt kvar!

Nu är det inte långt kvar. Har faktiskt börjat lite smått och det är såå skönt. Jag pratar förståss om att jag ska påbörja mitt nya sundare liv. Jag ska viktminska igen i vår tänkte jag.

Jag gick ju ner 20 kilo för ett par år sedan man har nu gått upp ästan 7kg igen och det tänkte jag ta tag i nu.


Vill gärna ha nått min målvikt på 62kg tills barnen slutar skolan i juni. Vi får väl se om jag kan lyckas. har ju gjort det en gång så det borde inte vara så svårt.

I alla fall så börjar jag räkna points på måndag. Raporterar startvikt och mått på måndag och sedan ska jag köra på lite själv här hemma innan jag börjar gå och väga mig på VV. Anledningen till att jag inte börjar nu på en gång är att jag inte har möjlighet att ta mig dit inom det närmsta så jag får kämpa hemma.

Någon mer som kämpar med vikten? Hade varit kul att veta om någon mer bloggar om det för då kan vi peppa varandra.