fredag, februari 13, 2009

En sån här ska jag ha i bilen!

En sådan här bara måste jag ha i bilen. Har länge eftersökt nåt liknande. Fast jag skulle helst vilja ha en som det står TURIST eller SORRY på också. Nån som vet om det finns?Someone tailgating?

This is what you do.Drivemocion is a LED sign for the back window of your car which is controlled by infrared remote control.

Choose between the 5 messages:
:-) (happy emoticon)
:-( (sad emoticon)
THANKS
IDIOT
BACK OFF

Requires 4 AA and 2 AAA batteries, not included. Check the traffic laws in your country to see if it is legal to use for you.

Fredag den 13:e!

I dag är det fredag den 13:e. Det betyder att min älskling fyller år på en lördag i år. Typiskt att han jobbar bara. Hinner ju knapt träffa honom alls. har inte köpt något till honom än faktiskt. Vi köper sällan saker till varandra eftersom vi ändå köper saker vi vill ha/behöver. Fast jag tänkte jag skulle hitta på något sedan när jag för lön sen i alla fall. Har några små ideér om vad jag ska köpa. Synd bara att allt är så satans dyrt.
Ja, som ni kanske gissar så fyller maken år på Alla hjärtans dag. Typiskt. För det blir aldrig att man riktigt firar den dagen då mellan oss två utan mer att det är hans födelsedag och som sagt... i år är han ju inte ens hemma.... :(

Vikten!

Nu ska jag tjata lite om min vikt igen. 72,8kg stannade vikten på i dag. Jag har alltså gått ner 3kg nu. De senaste veckorna har jag bara lyckats gå ner ca 0,4kg i veckan mot mina 1,6kg första veckan. Lite tradigt men det är i alla fall neråt och det får man ju vara tacksam för.
Jag får kämpa vidare helt enkelt för den här gången ska jag inte ge upp. Jag ska nå målet på 62kg. 10,8kg kvar alltså. Borde inte vara så svårt eftersom jag gick ner 20kg för några år sedan. Jag vet ju att jag kan.

Me and I

I går var jag äntligen på Me and I - party hemma hos Martina. Verkligen synd att det blev inställt den 3:e för i går var redan mycket av det jag ville ha slut :(

Riktigt deppig blev jag. Visst det är lite av en charm att det inte är så stora kollektioner, men ändå. Det har bara gått två veckor på denna säsongen.

Ja, jag lyckades göra av med pengar ändå. ca 1700kr närmare bestämt.

I dag så har vi strålande solsken men några grader kallt. Det är sååå fint, men det hade ändå inte gjort nåt om det var ca 30 grader varmare. Jag gillar inte kyla alls. Å inte mörker heller. Jag hade nog aldrig klarat av att bo högt uppe i norrland. Ryser bara jag tänker på det. En skidsemester lite då och då är alldeles lagom.


Det har för övrigt fortfarande inte kommit något mail från den mystiske N. Jag ger honom en chans tills nästa fredag. Har han inte hört av sig då så googlar jag honom. Ska nog fan hitta honom. Maken brukar säga att jag snokar upp det mesta på nätet. Varje gång han letar efter saker så hittar jag alltid bättre sidor om det han söker än honom och då är han ändå datornörd..... Håhå jaja! Det kanske bara är den kvinliga logiken som spelar in.

Nähä, nu ska jag ta ett varv här i röran innan jag ska tillbaka till jobbet. Det kommer nämligen snart att stå en polis i vårt vardagsrum, då behöver det inte se ut som fan... Ha ha, näe så allavarligt är det nog inte. Tror inte hon bryr sig. Det är nämligen en gammal polare till maken sedan ungdomen. Hon behöver hjälp med sin dator.
Tjao!!