fredag, januari 16, 2009

Var är måttbandet?

Skulle ju mäta mig i måndags för måtten säger ju mer än vikten. Men tror ni jag hittar måttbandet? Hur i hela friden kan ett måttband bara försvinna? *muttrar*

Om jag inte hittar det får jag köpa ett nytt så jag kan redovisa mått på måndag i alla fall....

Vissa dagar är bättre än andra.

Det finns dagar då man helst bara vill ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet. Skita i allt och bara finnas till.

Sedan finns det dagar då man känner att man vill utforska världen, köpa massa onödiga saker och bara jubla.

Lönedagar inefattar båda dessa ovanstående. När lönen först kommer in på kontot är man lycklig och tänker på allt kul man ska göra. Sedan kommer verkligheten i kapp och man inser hur mycket pengar man lägger på boende, bilar m.m.


Japp, det är kul så länge det varar i alla fall och på tisdag är det dax......Har ont i mungiporna

Maken och jag har nu på frukosten suttit och kollat filmbloopers på datorn. Fan jag garvar så jag har ont i hela ansiktet. Fast å andra sidan så sägs det ju att ett gott skratt förlänger livet så jag har nog förlägt mitt med i alla fall ett år nu....Hoppas jag!

Hittade alla dessa bloopers när maken skulle ladda in videoringsignaler i dotterns telefon. Jäkla unge alltså, hon har mer lagringsutrymme i telefonen än vad jag har. :P Å andra sidan har hon bättre telefon än jag också.


Är lite irriterad faktiskt också. På UPS (de som levererar paket ni vet). Det är ju märkligt att man inte kan boka in villken tid de ska komma. Näe, de säger bara att vi kommer i morgon så ska man inte missa dem så får man ta ledigt hela jäkla dagen för att passa dem. Dessutom är de otrevliga att prata med. Är det service det? Inte i mina ögon i alla fall. Tänker aldrig utnyttja dem igen om jag inte blir tvungen. Den här gången hade vi inget val för det var ett x-box vi skickade i väg och de använder sig bara av UPS.

Det var HDMI utgången på X-boxet som la av. Efter endast 3 veckor. Kul!!!! Vi kunde ha fått ett helt nytt direkt i butiken men de var totalt slut i alla deras butiker i hela sverige och på centrallagret så de trodde det skulle gå fortare om vi skickade in det i stället för att vänta på att de skulle få in ett nytt. Ja reklamationsservicen är det då inget fel på i alla fall.... Men UPS, näe ta er i brasan.

Det går som en dans

Alltså, detta går ju verkligen bra. Vikten idag på morgonen: 74,4kg. Jiiihoooo!!! Jo, jag vet det kan ändra sig igen uppåt men just nu är jag glad och tänker så förbli.
Såg att datorn var på det är därför jag skriver redan nu men det blir bara dessa snabba rader då jag ska till jobbet. Ha det gott alla idag så skrivs det mer i eftermiddag, kanske nu på förmiddagen också....


Lalalalalaaaaaaaaaaaa va jag é glá!!!!!