fredag, mars 06, 2009

Det är tonåringarna..... å så jag!

Hade lite folk här hemma för ett par helger sedan och när vi har det så är det ofta så att jag ska få allt att flyta. Maken lyckas liksom alltid komma undan på nåt märkligt sätt. Den här gången var inget undantag. Nu gör det mig egentligen inte så mycket, jag är ingen gnällig person i det avseéndet.

I alla fall, maken sitter i soffan och för en livlig diskussion med besökarna och jag är i köket och behöver hans hjälp så jag går in i vardagsrummet och det här utspelar sig....

Jag: -L, kan du komma en stund, jag behöver hjälp.
Maken: -Jag kommer....

Jag går ut i köket igen, men han kommer inte. Ca 5 minuter senare går jag in i vardagsrummet igen.

Jag: -Men kommer du då?
Maken: -Jag kommer, jag kommer!!
Jag: - Joo, den har man ju hört förr!

Detta svarade jag ju givetvis som svar på att han aldrig får ändan ur och gör det han säger han ska göra.

En av besökarna (Christoffer 19år) var tydligen av en heeeelt annan uppfattning för han brister ut i ett gapflabb. Alla andra tittar på honom som om han vore från en annan planet medan jag kopplar direkt och börjar garva jag också. Fortfarande ingen reaktion från de andra och jag garvar så tårarna rinner. Att se alla andras miner gjorde att jag inte kunde sluta, de satt verkligen som levande frågetecken. Christoffer garvar han också så tårarna sprutar och jag lyckas klämma fram att jag nog ska ge igen vid lämpligt tillfälle och att han och jag nog har samma sjuka humor.

Jag går tillbaka till köket där jag fortsätter att skratta medan maken står som ett fån och bara glor.

maken: -vad var det som var så roligt?
Jag: -näe, inget!
maken: -men förklara då?
Jag: -gå och fråga C, det var han som började garva!

Utan att ha fått den hjälp jag behövde går maken ut till C och frågar vad som var så roligt. C tittar bara på honom och börjar asgarva igen.

Så nu undrar jag... är det bara jag och tonåringar som har den här sortens humor? och att det egentligen inte alls var roligt. Eller är det bara så att alla andra är torrbollar och inte kan se lite humor i allt? *S* Det kanske är så att jag inte har blivit vuxen än. Jag är kanske kvar i tonåren trotts allt?

Enligt mina kompisar har jag fruktansvärt sjuk humor. Enligt mig är den heeelt normal! För visst var det roligt? *asg* Näe, som jag misstänkte, ni är torrbollar hela bunten!

Jag har tänkt!

Japp, jag har använt mina små grå där uppe nu på morgonen. Enligt maken ska jag inte tänka för mycket, det brukar oftast innebära att det blir för tungt, för dyrt och tar för mycket tid..... för honom - enligt honom. Dock inte den här gången.

Den här gången är det varken tungt eller dyrt.
I morse när jag körde till jobbet så funderade jag på det här med att det visas reklam i displayen på radion och då slog det mig: Varför visas inte namnet på artisten och låten som spelas? Det är ofta man missar vad en grupp eller låt heter och det är inte alltid som radiopratarna talar om det heller. Detta borde ju egenligen gå att fixa tycker jag... Eller?

Fast det kanske bara är jag som tycker att det hade varit en bra idé.