torsdag, mars 05, 2009

Utmanad!

Jag blev visst utmanad.
Antar utmaningen! Regler, Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg eller hemsida utmana personer och se om de klarar av utmaningen. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)!

Lycka till!

1. Vad heter du?: Hanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Hage
3. Flicknamn: Helena
4. Pojknamn: Henrik
5. Yrke: Hudterapeut
6. Färg: Hallonröd
7. Klädesplagg: Hatt
8. Mat: Hamburgare
9. Sak i badrummet: Handduk
10. Plats/stad: Helsingborg.
11. En orsak att vara sen: Hindrad....
12. Något man skriker: Haaallååå!
13. Film: Harry Potter
14. Något man dricker: Hallonsoda
15. Band: Herreys
16. Djur: Hund
17. Gatunamn: Hyllingegatan
18. Bil: Honda
19. Sång: Här kommer alla känslorna (Per Gessle)

Jag utmanar:
Lykke-li, Linda, Malin & Stefan. Är det någon mer som vill vara "frivillig" så tala gärna om ifall ni tagit utmaningen med er till er blogg!

Telefonförhör med Polisen!

För nästan precis ett år sedan så hände det lite saker med våra grannar och jag fick göra en polisanmälan. I dag ringde polisen upp mig och ville ha ett förhör på telefonen. Vilket de givetvis fick....

Jäklar alltså allt är sååå mycket större än jag trodde först. Tror vår gamla granne kan få det ganska hett om öronen. Själv tycker jag att det är väldigt obehagligt, men jag har tydligen kommit lindrigast undan då jag vågade konfrontera henne....


Lite kryptiskt inlägg, men kan inte skriva mer än så. Inte just nu i alla fall...