tisdag, januari 13, 2009

På Tv i dag

Idag börjar Andra Avenyn igen. Jippi!!Dessutom har jag tre avsnitt av Everwood att se och ett avsnitt av SLOTAT. Det artar sig....

Vikttabell

Läser väldigt mycket på en sida som heter 56kilo.se och där hittade jag nu en vikttabell som är kodad i excel. Den är verkligen super. Den räknar ut BMI, genomsnittlig nedgång och när man beräknas vara i mål.

Ta gärna en titt här.

Uppåt!

Det här med att gå ner i vikt är sannerligen inget lätt projekt, men med lite vilja så går det. Det vet jag ju av erfarenhet. Tyvärr får jag en tvångstanke när jag håller på med detta. Det är att jag väger mig varje morgon. Jag vet att man inte ska det och att en gång i veckan är lagom. Det stör mig lite faktiskt att jag inte har mer karaktär än så.

Men det är som man vill ha svart på vitt hela tiden att det man gör fungerar. Därför blev jag ju måttligt irriterad när jag ställde mig på vågen i morse och upptäckte att jag gått upp 100g till. Grrrrr! Jag som skött mig till punkt och pricka i går. Ja ja, det är ju några dagar till kvar tills nästa måndag så det hinner ändra på sig många ggr, det vet jag. Ska bara övertala mig själv att inte väga mig varje morgon.


Jag har i alla fall hittat ett "snacks" som kommer att hjälpa mig om kvällarna när suget sätter in som värst.
Friggs har kommit med riskakor doppade i mörk choklad. 1,5 points för en. Perfekt med en kopp thé. Synd bara att det endast är 6st i en förpackning och den kostar 20kr. Får gömma dem väl så inte ungarna hittar dem.