söndag, mars 15, 2009

Inbjudan!


Nu på kvällskvisten har jag och T gjort inbjudningar till hennes fest på fredag. Hon har ju fyllt år och ska nu ha fest för sina kompisar. Det är mycket viktigt att man säger just fest, för kalas är väldigt "unket" enligt henne.

Räknade ut att de blir totalt 17st inkl T. Milda Matilda! Varför fyller ungern inte år mitt på sommaren så de kan vara ute?

Ser verkligen inte fram emot detta kalaset. Jag är nog ingen bra mamma i det avseéndet för jag tycker inte att sånna kalas/fester är roliga. Ha ha!

Dock tycker i alla fall T att jag och maken är rätt bra föräldrar ändå för i går sa hon till oss:
"Jag är så glad att ni är mina föräldrar för ni är alltid så roliga och coola" Det är iofs ett rätt bra betyg ändå. Hoppas det håller i sig att hon tycker det bara. För sonen (5år) tycker vi är dumma och elaka för han får aldrig som han vill.......


Betraktelser från sjuksoffan!

Nu har man legat halvdeckad i 5 dagar och jag känner mig fortfarande inte helt hundra, men jag ska dra mig iväg till jobbet i morgon i alla fall.

T är frisk och likaså L. O har varit feberfri i två dagar men natten till idag började hon gråta och skaka. Gick och hämtade över henne till vår säng och hon var varm som en kamin. Tog febern på henne och den stod på 41,1 grader. JAJKS!! Tryckte i henne panodil och efter en timme hade febern sjunkit til "behagliga" 39 grader. Hon får bli hemma med pappa i morgon helt enkelt.

När man ligger hemma med sjuka barn så får man ju anpassa sitt TV-tittande efter dem och jag börjar nog bli miljöskadad för jag kom på mig själv nyss att grava åt Hannah Montana - skrämmande.

Man får också en chans att analysera det man ser på ett helt annat sett. Visserligen analyserar jag sönder filmer redan första gången jag ser dem, men om jag ser en film mer än en gång så tittar jag inte längre på handlingen utan på allt runt omkring. Saker som regissören medvetet lagt in för att man ska vakna eller saker som helt enkelt är dundermissar. Det kan också vara saker som de inte tänker på, när en scen måste tas om på olika dagar.

Under dessa dagarna har jag haft nöjet med att analysera Zac Efrons kalsonger i High School Musical 3. Jopp ni hörde rätt!
Den scenen när Troy och Chad är på skroten och ska fixa ett kylarlock till Troys bil måste vara inspelad på två olika dagar kom jag fram till. Vad är annars förklaringen till att Troy har ljusblå kallingar fram tills de hittar kylerlocket men resten av tiden på skroten är iförd svarta kallingar?
Frågan är ungefär i klass med:
"Hur stort är universum?"