måndag, februari 02, 2009

Design Simon & Tomas!

Har precis kollat på Simon & Tomas och jag säger bara en sak. Hade de gjort det i mitt hus hade jag gråtit blod. Det var nåt av det mest vedervärdiga jag sett någon gång tror jag..... Nja, inte riktigt men nästan i alla fall..... Yäck!

Diskmaskin!

Ja, nu har vi köpt diskmaskin. Det blev en Husqvarna. Om den är bra eller inte det återstår att se. Vi har haft 4 diskmaskiner i våra dagar och ingen har varit av samma märke.

En Siemens, en Bosch och en Cylinda. Cylindan gillade jag minst faktiskt. Av de maksiner vi haft är det bara Siemensmaskinen som vi valt själva. Boschen fick vi låna av min pappa när den första gick sönder. Han hade den ändå bara stående i tvättstugan eftersom de byggde om. Han fick tillbaka den när vi flyttade från lägeheten till huset och det är den Cylindan som nu har gett upp.

Vi valde en i rostfritt (men jag tror inte den är rostfri. Ska testa med en magnet sen) för det är det vi ska ha sedan när vi gör om köket. Vi kom fram till att vi lika gärna kunde köpa den för någon tusenlapp mer än de som vi egentligen inte ville ha.

På onsdag kommer de och monterar in den och tar den gamla med sig. Nice!

Nu ska jag, O & L köra iväg in till stan och hämta T som är och tränar Jujitsu.
Tjing!

Slacker!

Läste precis den här artikeln:
Och det enda jag har att tillägga är. AMEN!

Ja, det är onekligen en serie man kan slappa åt, skratta åt och skita i vilken ordning avsnitten kommer. Fast vänta nu lite..... betyder det att jag är en Slacker? Jag vill nog inte veta....