tisdag, juni 09, 2009

Skattepengar!

Blir så konfunderad när man läser på olika forum där folk sitter och skryter med hur mycket pengar de får tillbaka. Halllllåååååå!! Ni får inga penar alls. det är ju era egna, som ni lånat ut till skatteverket. Om ni får massor tillbaka har ni lånat ut pengar som ni dessutom knapt får någon ränta på. Är det något att vara stolt över?

Vi får också tillbaka pengar. Närmare 30.000 pix, men inte fan är jag glad för det egentligen. De pengarna hade vi haft mer nytta av i det vardagliga än detta "tvångssparande". Nu tycker ju många att det är bra med "tvångssparande" och jag kan väl till viss del hålla med, men att skryta över att man får mycket pengar tillbaka? Näe, det fattar jag inte. De som borde vara gladast är de som går +/-0 egentligen....

Utvecklingssamtal!

I går var maken på utvecklingssamtal med T. Det var bara positiva saker. Känns rätt skönt med tanke på att vi bara får höra negativa om O. T låg långt över målen i alla ämnena och i mycket låg on så långt fram att hon nästan var klar med 4:ans saker också.

I de nationella proven som de gjort under våren så låg hon bland dem som haft bäst resultat i sverige. NICE!! Kan man bli annat än stolt då?

Så skönt!

I söndags kom T hem igen efter att ha varit i Stockholm sedan i onsdags. Känndes så tomt när hon var borta. Man tänkte hela tiden att man skulle hämta henne hos en kompis eller liknande. *S*

De hade hunnit med mycket i alla fall.

* Äta på restaurang
* Naturhistoriska Riksmuseét
* Cosmonova
* Junibacken
* Grönan
* Skansen (inklusive akvariet och tropikaret. Kommer inte ihåg vad de heter)

Å lite till som jag inte kommer ihåg. Hon hade tagit sååå fina bilder med sin telefon. På allt utom sig själv, farmor, farfar och kusinen..

Tänkte jag skulle lägga upp några av bilderna här sedan då jag lagt in dem i datorn.

Är lite avis på henne faktiskt, en weekend i Stockholm är aldrig fel faktiskt. Shoppat en del hade hon gjort också.

På grönan ville hon åka den nya bergbanan, Insane heter den va? Men ingen vågade åka med henne så då ville inte farmor släppa iväg henne i den. Det var lite surt tyckte hon. Hon är ganska våghalsig av sig den damen.