måndag, juni 15, 2009

Simskola!

I dag började O på simskolan. 4 veckors intensivträning ska nog ge resultat tror jag. I alla fall hoppas jag på det. Men det ska nog inte vara några problem. Hon babysimmade ju när hon var besbis och höll sedan på enda tills hon var 4 år då vi var tvugna att sluta på grund av att tiderna inte passade med våra jobb.

I alla fall så är det ju som på de flesta andra ställen utomhus. Först var hon inte alls så förtjust i det eftersom der blåste väldigt kallt i morse och var ca 15 grader bara. (Jag hade i alla fall inte badat). Det verkade dock inte bekomma henne när hon väl var där och nu längtar hon til i morgon. Vattnet är ju tempurerat så det var varmare i vattnet än på land. Alltid nåt!!

Shoppat!

Aj, aj, aj!!!
Har brännt alldeles för mycket stålar i helgen känner jag.
Det började med att L "simmade" i en vattenpöl här ute i fredags efter skolavslutningen. Hans gympaskor blev helt genomsura och eftersom vi varken har torktumlare (känner mig handikappad) eller skotork så fick jag ju lite akut fixa nya till honom. Han kunde ju inte gärna gå barfota tills de torkat. Var lite irriterad på mig själv att jag slömt hans stövlar på dagiss... I alla fall....
Hela gänget drog ut på Väla, eller i alla fall nästan. T ville inte följa med så hon blev hemma. Å fast vi bara skulle ha ett par gympaskor till L så kom vi hem med detta:

* Ett par gympaskor till L
* Ett par gympaskor till mig
* Sandaler till L
* Sandaler till O
* Ett par stövlar till L
* Två par stövlar till O (Ett par till fritids och ett par att ha hemma)
* Ett regnställ till L
* Jacka och byxa från Evrest till O
* Två sport/vattenflaskor
* Alldeles för dyrt godis som inhandlats på Hauffes (Gamla Jam Jam = svindyrt)
Och så något som egentligen var alldeles för mycket pengar men vi var bara tvugna.

Jag och maken köpte oss var sin ny Mobil. SE W995. Makens blev röd och minsvart. Grejen var bara det att de telefonerna fick inte börja säljas förren i dag egentligen så de gjorde allt färdigt och så kunde maken åka dit och hämta sin i dag. Min hade inte kommit än eftersom jag ville ha en svart och de hade bara fått in röda. Men den kommer i veckan tror de. De skulle ringa.

Maken var nr 3 i sverige som bokade sin och jag nr 4. Men eftersom maken hängde på låset i morse när de öppnade så var han nr 1 i sverige med den modellen. I alla fall för sverigesålda telefoner. Coolt.