onsdag, juli 01, 2009

Shoppat!!

Nu har jag slängt iväg en beställning på H&M efter lite linnen till mig och töserna. Till maken och L hittade jag inget. Eller jo, det gjorde jag, men deras storlekar var slut. Givetvis!!!

Jahapp! Det är fortfarande varmt. Inte olidligt varmt dock. Jag gillar värmen även om jag var rätt seg i går. Jag såg på vädret att det ska bli dåligt väder hela nästa vecka. Bara för att jag har semester då. *mutter* Bara för att jag tänkte ligga på stranden hela dagarna då. Ja ja, vi får väl göra nåt annat i stället. Jag vill inte att värmen ska försvinna nu när den äntligen har kommit.

I går eftermiddag mullrade det på bra här, men det kom inget regn. Trodde nästan det ett tag men tji fick jag. Det skulle dock behövas regn då det är väldigt torrt i backen nu. I kväll får jag ta en runda med vattenslangen på framsidan och blöta upp lite jord för blommorna som håller på att vissna bort. Jag ska även plantera ut solrosorna och se om de överlever.

Maken är ledig i dag så jag funderar på om man skulle lura iväg med honom och barnen till stranden i efter middag när jag kommer från jobbet. Får väl se om han går med på det.... Om jag bara kan hitta mina bikinibyxor!!