lördag, mars 14, 2009

Veckans ord! v11

Har ju glott igenom 7 säsonger av Smallville de senaste två månaderna och man blir helt klart lite skadad då.
I ett avsnitt så får Lana Clarks krafter, men eftersom hon är som hon är så använder hon dem på ett mer mörkt sätt och när hon är lite mer elak än vanligt så kläcker maken ur sig:
- Oooh, not verry Clarkich! Med andra ord måste ju veckans ord bli...... Clarkich!


För övrigt är han rätt läcker att titta på!!!

Det tar sig!

Det som är positivt med att ligga sjuk är att man får tid över att spela sådant man inte gör annars. Å efter fyra dagar degandes i soffan så tar det sig. Från att ha leget på ca 10.000 poäng på svårighetsgrad medium har jag nu kämpat mig upp till 22.315 poäng på svårighetsgrad mega-hard. Fortfarande långt ifrån vad jag brukade ligga på förr, men som sagt - Det tar sig.
Tack Viasat!


Vi har haft lite problem med att få med texten när vi spelar in på vår Viasat+ box. Ringde då till dem och det visade sig då att vi hade en väldigt gammal mjukvara. Fick info via mail om hur vi sulle uppdatera den och nu får vi med texten vid inspelning. Meeeen nu försvinner texten varje gång man byter kanal i stället och man får dra av strömmen för att få tillbaka texten.

Detta går mig verkligen på nerverna och jag har nu ringt upp Viasat igen för att höra om de kan lösa problemet på något vis. Då visade det sig att de har problem med just detta i den nya mjukvaran men att de jobbar på det för att det ska fungera korrekt. Jag skulle höra av mig igen om en månad eller så för att höra om den nya mjukvaran var fixad eller ej. Tills vidare så bjuder de på avgiften för huvudabonnemanget fram tills sista maj och det får man ju vara tacksam över. Hoppas dock att felet är löst snart!