onsdag, juni 03, 2009

J**la Unge!

I går fick ju T en ny bikini. I dag har hon glömt den i badhuset och trotts att jag jobbar brevid och kunde gå dit och titta efter den så är den väck. Naturligtvis!!

Gaaah! Sånt kan göra mig sååå frustrerad. Känns som man har rivit sönder hundralapparna och slängt dem i soporna.

Hon får bada naken i sommar helt enkelt!!

Frispel!

Känner ni ibland att ni vill lägga er ner på golvet och bara vråla? Ge upp allt och köra huvet i sanden som en strots? (som för övrigt inte alls kör huvet i sanden)

Det gör jag just nu. Maken jobbar och tränar hela tiden medan jag försöker få hemmet att fungera. Jag är slutkörd och hemmet har totalt förfallit. Det ligger smutstvätt och ren tvätt hej vilt blandat i ala rum. Gruset i hallen hotar att ta över om jag inte gör något snart. Skyffel och traktor kommer nog bli ett bra hjälpmedel. Dammet ligger i drivor på hyllor och skåp.

Jag brukar få ett hysteriskt utbrott ca 1 gång om året och jag känner att det är nära nu. JAG VILL INTE MER!!!

När uppfinns det självstädande huset? När vandrar tvätten in i garderober och lådor själv? När kan jag ansöka om en plats på Hogwarts?

Städhjälp hjälper inte, då skulle de få vara här varje dag. Vi har helt enkelt för lite tid alla i familjen och alldeles för mycket saker. Jag försöker slänga men både maken och barnen har grym seperationsångest från saker så man får göra det lite i smyg och tro fan att de alltid upptäcker att sakerna är borta trotts att de inte blivit använda på år.

Får man ta semester från sin familj?