torsdag, februari 12, 2009

Våga vägra......

...... Melodifestivalen.
...... Idol.
...... Facebook.
...... Let's Dance
...... Lyssna på allt andra säger är rätt.
Är ganska 'Anti' idag känner jag. Är så trött på folk som talar om för mig vad jag ska se på tv, vilka sidor jag borde vara medlem på, vad jag borde syssla med på fritiden o.s.v

Jag är inte med på Facebook. Av ren princip. Jag hatar att alla ska skicka dumma, intetsägande små meddelanden. Folk som vill vara vänn med en som inte ens vet vem man är. Folk som ska veta vem man är vän med, vem man är gift med och vem man inte gillar. Folk som Pokear (förlåt den svengelaska stavningen) en hit och dit... Gahh! det går mig verkligen på nerverna.

Nä, jag håller mig till min blogg, min hemsida, msn, några föräldra communities å kanske en å annan IRC-chatt. Helt ärligt så förstår jag inte vad som är så roligt med just Facebook. Om man pratar med folk där så kan man väl lika gärna göra det på andra sätt. Eller är det bara det där att det är lätt att hitta folk från 'förr' där? I så fall undrar jag hur dåliga folk är på att googla. De flesta går att hitta via google. Bara man vet hur man ska söka.

Jisses jag hittade en internetflört jag hade för hundra år sedan med bara hjälp av hans Nick, några extrasökord på sådant som var typiskt honom.......
Har du en gång vistats på nätet så är du körd. Det finns spår!

Å så det här med melodifestivalen. Även här är jag en stor bojkottare. Jag kommer nog förr eller senare få höra låtarna ändå tror jag. Jag orkar inte sitta och lyssna, bli irriterad på att fel låt vann, höra samma låtar en gång till för det ska vara fler utslagningar å fan och hans moster. Nä tacka vet ja den gamla melodifestivalen. EN tävling.

Jag är trött på att höra folk säga till mig att jag är onormal som inte gillar dessa saker och som inte slaviskt hänger med på allt sånt här.


Tänkte bara tala om att jag nog är ganska onormal då. Jag trivs med det. Mina intressen är mina barn (om nu barn kan vara ett intresse), min make, huset, köra mc, Snygga bilar, datorer, råa serier, Slacker-serier (jo, jag erkänner).... Jag gillar att klå grabbarna i pistolskytte, att cykla utför en brygga och sedan be någon annan plocka upp cykeln från botten. Att åka berg och dalbanor och att testa saker folk ber mig låta bli. Just därför är det kul.

Jag har alltid gått min egen väg och jag tänker fortsätta med det. Jag spelar hellre biljard med ett killgäng en lördag än att har tjejmiddag även om det också kan vara trevligt ibland. Men killar är mer roliga att umgås med.... Sorry alla tjejer.

Så snälla, be mig inte bli medlem i Facebook.