onsdag, januari 07, 2009

Jag har lyckats!

Ja, jag har faktiskt lyckats vara vaken i två timmar till sedan jag skrev att jag ville gå och lägga mig, men nu mina vänner! Nu blir det inte mer i dag. Ska köra ett varv med tandborsten och så ska jag hoppa i säng. Inget att se på tv heller, det är fan deprimerande.

Natti natti!!

Nickelback

Har alltid gillat Nickelback och det nya albumet är underbart. Har fastnat för den här låten. Den är så jäkla underbar. Eller nja, kanske inte egentligen om man lyssnar på vad låten faktiskt handlar om. Så sorgligt. Tyvärr är det ju ofta så. Folk vet, men gör inte ett skit för att hjälpa. (Tänker då främst på mamman i låten, eftersom vännen i alla fall försöker). Men det är nog svårt. Som sagt de gör allt för att bli höga.

Ja, ja jag äkslar den här låten i alla fall.Är han snygg eller?

Fattar ni att jag längtar eller?Filmerna är asbra och han är så jävla snygg..... Ja, paul Walker alltså!

Barnen sover!

Alla barnen sover. L har faktiskt sovit ända sedan kl 18.00 om man ska vara noga. Är det lagligt att gå och lägga sig själv också då? Jag menar kl är ju bara lite över sju, men jag är så sabla trött. Jag borde ha lärt mig att jag måste ställa om mig succesivt med läggtider och uppstigning när jag varit ledig länge, men nejdå, det gör jag ju inte ändå. *suck & stön* Förresten är det ganska tråkigt att sitta uppe själv när maken jobbar. Tur att det bara är onsdag, torsdag han jobbar nu. Sedan är han ledig hela helgen med mig.

På söndag ska jag ha Tupperwareparty. Maken jublade inte direkt när jag berättade att han råkar vara ledig den här gången jag har party. Han får tuppjuck när han har hela huset fullt med halvhysteriska fruntimmer som ojjar sig över än den ena burken och än den andra. Han får väl ta med sig barnen ut eller nåt. *S*
Tänkte i alla fall att jag skulle köpa den där glassskopan den här gången. Det glömmer jag alltid och jag älskar den skopan. Har provat den hos en kompis och bättre skopa har jag aldrig provat.


Har inte varit uppe och fixat med O´s hyllor. Jag gick och lagade mat i stället. Det känndes som ett viktigare drag och efter maten så somnade ju L och sedan känndes det inte läge för att stå och banka i väggarna direkt. Middagsresterna och disken står för övrigt kvar på bordet i köket fortfarande och det får det göra tills i morgonbitti. Jag oooorkar inte plocka ur diskamaskinen och sätta i den skitiga disken nu. Det är inte ofta jag gör så, men idag så.

Ja, ja ni får tycka jag är äcklig om ni vill men det är bara några tallrikar, bestick och glas. Två kastruller och en skål så det är inte som om att hela köket är ett katastrofområde.

PS: Linda, jag löste in lottvinsten mor en ny lott och vann 10kr till så nu blir det ännu en ny lott i morgon. Håll nu tummarna för en storvinst :DNu är det allvar!

Nu har allvaret dragit igång igen och snacka om att jag var trött i morse. Ögonen gick nästan i kors. Kunde inte somna i går kväll och när jag väl somnade så vaknade jag nästan på minuten en gång i timmen. Jobbigt!! Hoppas det blir bättre i natt för jag behöver verkligen min nattsömn.

I morgon börjar barnen skola och dagis igen. De längtar. De bli väldigt rastlösa av att vara hemma även om de har kompisar att leka med.
Speciellt L & O. De går varandra fullkomligt på nerverna villket gör att man själv får fullständigt psykbryt.

Idag på jobbet har jag rört till det mer än vanligt. har gjort saker jag normalt gör en måndag. Flera ggr har jag fått stanna upp och tänka till.... Det är ju faktiskt onsdag idag. Behöver verkligen komma in i mina rutiner igen.

Nu tänkte jag ta mig upp i O´s rum och rädda hennes vägg. Hon har två st "LACK" hyllor på väggen och både våra och andras ungar har en viss förmåga att hänga sig i dem så de släpper från väggen. Kul, när rummet är helt nyrenoverat. Så nu har jag varit och köpt nya "mollyplugg" så jag tänkte se om jag kan rädda väggen. Inte så snyggt med en trasig vägg.
Det är nämligen så att tapeten vi valt till det rummet inte säljs längre heller så det går inte att laga väggen och sedan sätta ny tapet. Då får vi tapetsera om hela rummet igen och lägga ut ca 3000kr till på en annan tapet.
Det vill jag INTE! De pengarna lägger jag hellre i de rum som inte är renoverade än.