torsdag, april 16, 2009

Påsken kom... och gick!

Tiden har rusat igen. Påsken kom med alldeles för mycket godsaker. Först L's kalas och sedan en massa påskgodis. har inte ens vågat väga mig men jag vet att jag gått upp en massa. Det känner jag.

I söndags fick vi för oss att ta tag i vår förskräckliga baksida. Där är ett ganska slitet trädeck och sedan var resten stora vintergörna växter. Dessa växter ville vi ha bort så vi kan anlägga ett nytt trädeck som täcker hela baksidan. Sedan ska det dit krukor med blommor i stället. Nu är det bara det att det ser ut som en potatisåker i stället. SUCK! Vi har el leråker på baksidan. Hoppas vi kan anlägga trädeck snaaart, annars får jag nog spunk.

Vi har även hunnit med att köpa en ny tvättmaskin. Den förra gick ju sönder för någon månad sedan och sedan dess har vi tvättat hos svärföräldrarna och ja, roligare kan man ha. Men vi har inte haft råd att köpa en ny innan.
Nu är den i alla fall på plats och jag tvättar för glatta livet. Jag har sedan i tisdags tvättat 12 maskiner och jag är inte färdig på långa vägar. Jösses!!

Sedan har jag även påbörjat operation rensning av garderober. Ska slänga, ge bort och lägga ut på tradera. Det är bara det att jag tycker sådant är sååå tråkigt så det blir gärna så att det bara blir stående. Ska i alla fall ta tag i det ordentligt i helgen, för den röran som är nu trivs jag inte alls med.