tisdag, juli 28, 2009

Skit också!

Berättade ju att vår skruttibangbang-bil fick bogseras från jobbet samma dag som jag och T skulle på bio. Nu har den stått på verkstan och de bytte ett relä i den, de visste dock inte om det var det eller inte.

Vi hämtade den i förra veckan och i går tog maken den till Jobbet - funkade fint. I dag är den tvärdö igen. De på verkstan tror att det har något med bränslepumen att göra men de är inte helt säkra. Att börja rota i allt detta kan bli dyrt :(

De på verkstan sa själva att de inte tyckte att det var värt att lägga de pengarna på bilen och så fungerar det kanske inte i alla fall. Jag håller med, helt klart, men detta sätter oss verkligen på pottkanten.

Nu vet vi inte alls hur vi ska göra. Vi är väldigt beroende av två bilar och på måndag börjar jag jobba igen. Hur ska vi lösa detta? Vi har inte pengar så vi bara kan gå och köpa en ny bil sådär. Helsike, vi hade inte tänkt byta ut den bilen förren tidigast om ett år. Får väl fundera lite på detta ett tag och se hur vi ska lösa det.

Någon med en bil som de vill skänka oss? :P

Fujifilm!

I dag har jag fått koden för att göra fotoboken som jag skrev om för ett tag sedan. Kul! Nu ska jag bara välja ut alla bilder och komma på några bra texter. Fast det är ingen brådska. Koden jag fick gäller fram till den 31/12. :)

Legoland!

I tisdags (21/7) bar det av till Legoland. I en Fruktansvärt ful och totalt obekväm hyrbil från Hertz för att vi alla skulle få plats alla i samma bil. Christoffer och Karin skulle nämligen med också.

Kl 03.30 var det tänkt att vi skulle gå upp för att hinna få ordning allt och komma med HH färjan vid 05.30. Hahaha säger jag bara. 04.30 vaknade jag med ett ryck och upptäckte att vi försovit oss, jädrar vilken fart det blev på oss sedan. Har ni sett Ensam hemma? När de försover sig? Det var vi!!

04.45 kom Karin och Christoffer med bilen och då var vi fatiskt i stort sett klara. Fråga inte hur vi bar oss åt för det vet vi knappt själva. Jag han inte sminka mig dock och fick även på mig helt fel kläder, men vad gör väl det?

05.30 rullar vi på färjan och sätter oss i fiken. Hatar att åka färja. I alla fall de danska. De får ju röka överallt ju. Äckligt!!

Väl över på Danska sidan var det bara att styra kosan mot Billund. En färd på ca 3,5 timmar. Vi stannade på vägen och åt frukost som vi hade tagit med oss.

Vi var framme vid Legoland lagom tills de öppnade kl 10.00. Perfekt!
Vi hade tur med vädret hela dagen och inte en enda regnskur hade vi. Det enda som var lite tråkigt var att vi inte fick åka "Kållerado" för den var stängd på grund av tekniskt fel.

Barnen gillade dock bion i 4D där det både snöade och kom spjut flygande. Även en drake nös på dem. Även akvariumet med de extremt tjocka hajarna var poppis. Inga bilder från det dock....

Vi köpte lite lego i lösvikt och extra Starwarsgubbar som L ville ha. Vi åkte hem strax innan de stängde och lyckades komma med sista färjan från Helsingör till Helsingborg 00.30. Vi kom dock in 6 minuter försent för att vår biljett skulle gälla egentligen, men de var hyggliga och lät oss åka på den i alla fall..... Danke!!!

Har lagt upp några av alla de bilder vi tog i ett separat album. Det hittar ni
här!