tisdag, juli 28, 2009

Legoland!

I tisdags (21/7) bar det av till Legoland. I en Fruktansvärt ful och totalt obekväm hyrbil från Hertz för att vi alla skulle få plats alla i samma bil. Christoffer och Karin skulle nämligen med också.

Kl 03.30 var det tänkt att vi skulle gå upp för att hinna få ordning allt och komma med HH färjan vid 05.30. Hahaha säger jag bara. 04.30 vaknade jag med ett ryck och upptäckte att vi försovit oss, jädrar vilken fart det blev på oss sedan. Har ni sett Ensam hemma? När de försover sig? Det var vi!!

04.45 kom Karin och Christoffer med bilen och då var vi fatiskt i stort sett klara. Fråga inte hur vi bar oss åt för det vet vi knappt själva. Jag han inte sminka mig dock och fick även på mig helt fel kläder, men vad gör väl det?

05.30 rullar vi på färjan och sätter oss i fiken. Hatar att åka färja. I alla fall de danska. De får ju röka överallt ju. Äckligt!!

Väl över på Danska sidan var det bara att styra kosan mot Billund. En färd på ca 3,5 timmar. Vi stannade på vägen och åt frukost som vi hade tagit med oss.

Vi var framme vid Legoland lagom tills de öppnade kl 10.00. Perfekt!
Vi hade tur med vädret hela dagen och inte en enda regnskur hade vi. Det enda som var lite tråkigt var att vi inte fick åka "Kållerado" för den var stängd på grund av tekniskt fel.

Barnen gillade dock bion i 4D där det både snöade och kom spjut flygande. Även en drake nös på dem. Även akvariumet med de extremt tjocka hajarna var poppis. Inga bilder från det dock....

Vi köpte lite lego i lösvikt och extra Starwarsgubbar som L ville ha. Vi åkte hem strax innan de stängde och lyckades komma med sista färjan från Helsingör till Helsingborg 00.30. Vi kom dock in 6 minuter försent för att vår biljett skulle gälla egentligen, men de var hyggliga och lät oss åka på den i alla fall..... Danke!!!

Har lagt upp några av alla de bilder vi tog i ett separat album. Det hittar ni
här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar