måndag, februari 09, 2009

Knut!

Det är inte bara rep, snören, daggmaskar och ormar man kan slå knut på. Man kan slå knut på sig själv också. Det har jag gjort i dag. I alla fall nästan.

Varannan måndag så är det liiiiite körigt om man så säger. Speciellt om det är så att maken börjar jobba tidigt.

Själv kom jag hem från jobbet ca 15.00 i dag. Då var det dax att ställa sig vid spisen direkt för att hinna få maten färdig så att O kunde vara på sin gymnastik kl 17.00. I vanliga fall brukar maken köra henne dit så jag kan få plocka undan efter middagen och sedan hjälpa T med sina saker då hon ska träna vid 18.30 och de dagar han inte jobbar så är det han som kör med T till hennes träning. I dag började dock mannen jobba 17.42 och då resulterar det i att jag ska hinna lämna O på gymnastiken.

Sedan ska jag hem igen och fixa iorning allt för att sedan packa in hela familjen i bilen en gång till vid 18.00 för att först hämta O och sedan köra 2,5 mil till T´s träning och vara framme tills 18.30 när den börjar. Sedan ska man sitta där och vänta till 19.30 när träningen slutar. Allt medan man försöker underhålla två barn som inte vill annat än att gå och lägga sig.

Nu har nu har barnen borstat tänderna och ligger i sina sängar och jag kokar the till mig. Tänkte jag skulle sätta mig i soffan och slappa nu. För det har jag inte hunnit med ännu i dag.

* Pust och stånk* Det är tur man inte slutar senare i alla fall för då hade det inte hjälpt att slå knut på sig själv, då hade man fan fått kolna sig.... Godnatt!