torsdag, januari 15, 2009

Åhhhh!

Denna serien saknar jag som fan alltså. Ja, jag vet. Nörden är igång igen.

Damn! This guy is good!Kolla även de andra beatboxing videorna han gjort. It´s a cooool dude!

Hade tänkt frångå mina principer...

...och lägga in en bild på O när hon åker skridskor, men maken är ju så sabla dålig på att fotografera. Undras om han någon gång har hört talas om Zoom. Alla bilder är tagna på låååångt avstånd och de är inte alls så kul för er att titta på.

Det är sant som de säger. Det hjälper inte att ha en bra kamera när man inte vet hur den fungerar. Gaaahh!
Ja, det kommer fler tillfällen.

Är lite irriterad. Har lagt in massa program i dekodern som ska spelas in. Följer så många program att jag brukar spela in dem och sedan titta på fler avsnitt åt gången. Men vad händer. Dekodern vägrar spela in. Sablar! :(

Så nu missade jag både Unga mödrar och Everwood i dag. Kul? Näe, inte precis men man överlever. Ska ringa Viasat i morgon och höra om de kan hjälpa mig eller om det är dekodern som har tackat för sig.
Vill verkligen inte köpa en ny, för då får man väl betala fullpris antar jag. 7200:- Hutlöst dyrt för en inspelningsbar dekoder. Den förra fick vi på köpet när vi tecknade abonnemanget. Förhoppningsvis kan vi kanske förlänga det och få en ny box eller nåt... Ja, ja det återstår att se.

Får inte ta ut nåt i förskott.

I morse när jag ställde mig på vågen så visade den på 74,9kg. Alltså nästan ett kilo ner sedan i måndags. (Fattas 100g för att det ska vara ett kilo) Nästan för bra för att vara sant. Antar att jag kommer gå upp lite igen innan måndag då nästa Officiella vägning är så jag ska inte ta ut glädjen i förskott, men det lyfte helt klart min dag det ska inte förnekas.
Hoppas jag orkar kämpa hela vägen den här gången och inte stanna innan jag nått målet. Förra gången stannade jag ju efter 20kg fast jag hade ytterligare 5-7kg att gå ner. Det stör mig lite att jag inte hade mer karaktär då.
Nu ska det jadrar anamma gå.


Annars så har O varit och åkt skridskor för första gången i sitt liv. Man skulle kunna tro att ungen inte gjort annat än stått på ett par skridskor i sitt liv för det gick vääääldigt bra. Kommer kanske en bild i eftermiddag när jag har mer tid över, nu ska jag snart åka till jobbet i gen.