lördag, januari 17, 2009

Unna mig lite!

Tänkte faktiskt unna mig ett par godisbitar nu innan jag ska gå och lägga mig. Det är ju trotts allt lördag och får jag inte äta nåt gått så går det mig på nerverna. Bara för att man kämpar med vikten betyder ju inte det att man inte kan ta en enda lite godisbit. Eller hur?

Nåja, det blir väl en 5-6 bitar skulle jag tro, sedan är det sängen som gäller för mig. Det är ju inte ett skit på tv att glo på så jag tänkte smälla på en film eller serie på DVD:n i sovrummet...

Natti natti på er.

R.I.P

Min vän sedan 9 månader tillbaka har idag hastigt lämnat in. Huuur ska jag klara mig nu? *deppad*

Jag pratar förståss om den här...
Den startade som vanligt och började skölja disken. sedan rätt vad det var började den låta som ett stridsflyg, redo att lyfta och sen började alla lampor blinka. Jag stängde då av den men den fortsatte ändå. Den tystnade inte förren jag drog strömsladden. *muttrar*

Så nu har jag roat mig grundligt med att diska för hand i 50 minuter. Precis vad man längtar efter en lördagskväll.
Ja, vi får väl se vad vi ska göra med den. Om vi ska ta hit en repratör eller om vi ska köpa en ny. Det får tiden utvisa.... Trist är det likt förbannat.

2 ggr till affären

Har varit två ggr till affären nu. Fösta gången för att vi skulle kunna äta frukost. Andra gången för att barnen skulle ha lördagsgodis och för att vi ska få någon middag i dag. Vår potatis var slut.

Känns som man är i affären minst en gång om dagen vecka ut och vecka in. Kollade på redovisningen av vårt ICA-kort som kom. Tydligen har vi handlat på ICA för ca 53 000kr under år 2008. Alltså ca 4400kr i månaden. Låter ändå ganska lite tycker jag, med tanke på att vi är fem st i familjen.

I dag blir det kallops i alla fall. Är ganska hungrig redan så jag ska nog strax börja med maten. det tar ju i alla fall ett par timma på spisen. Under tiden ska jag äta ett äple, en banan och en klementin (som fruktsallad) med lite, lite glass till. Ganska nyttigt och inte många points.

På lördagarna räknar jag egentligen inte points, men det betyder inte att jag trycker i mig glass, godis, kakor m.m. för det. Då sabbar man ju hela poängen med viktminskning. Näe, jag kör som vanligt men äter lite godis på kvällen.

Jo, men visst!Alltså antingen har min våg fått spatt eller också har jag verkligen kommit in i rätt tänk den här gången. Jisses amalia och satan i gatan.
Vikten idag på morgonen stannade på 73,6kg. Fattar ni????? SJUTTIOTRE, SEX...... Gaaahhhhhhh!!! *hjular och hoppar jämfota av glädje*
Det är alltså en viktnedgång på 2,2kg sedan i måndags. Jag fattar absolut ingenting helt ärligt alltså. Så mycket har jag aldrig gått ner på så kort tid innan. Men som sagt det är några dagar kvar tills på måndag och det är den vikten jag ska gå på och föra statistik på.