måndag, januari 26, 2009

En ros!

Måste bara berätta vad sonen kläckte ur sig i helgen.

Maken var lite irriterad på sonen för att han sprang runt runt bordet med hans dator samtidigt som han höll en mugg (plast) med saft i handen.

Maken bad sonen att sluta springa för det första för att han kunde slå sig och för det andra att det säkert skulle sluta med att sonen hällde ut saften i datorn (laptop).

Sonen stannar då upp och tittar på maken.
- Vad händer då?
- Ja, i västa fall kanske den dör.. ö, jag menar, den kanske slutar fungera.

Sonen funderar en stund sedan svarar han... Då får vi lägga en ros på den!

Så rart. Undra om han kommer ihåg när vi för två år sedan var och begrvde hans kusin och då la rosor på kistan? Har ingen annan förklaring till varför han skulle uttrycka sig så annars. Fint var det i alla fall och slutade springa gjorde han också.

Trodde kläderna skulle dyka upp i dag!

Det var ju fasligt villken tid det skulle ta att få kläderna från Villervalla. *deppig*

I morgon ska jag försöka fixa presenten till Linda som jag glömmer skicka hela tiden. Det är ju hopplöst villket dåligt minne jag har.

Annars har jag faktiskt inget att skriva om i dag känns det som...

Inte så bra!

Är inte så nöjd över min viktminskning den här veckan. I går morse stannade vågen på 73,4 kg. I dag stannade den dock på 73,8kg. Deppigt värre, men antar att jag ska vara glad för det minuset jag faktiskt fick. 2kg ner på två veckor är ju faktiskt inte dåligt. Får kämpa vidare helt enkelt.

Har också kommit på att måndagar inte är så idealiskt att väga sig på eftesom jag äter lite mer fritt på helgerna. Helst vill jag ha fredagar som vägdag. Det har jag alltid haft innan. Så jag kommer att ändra det till fredagar. Men jag gör ett mellanhopp, så nästa vecka sätter jag min vägdag på onsdagen och veckan därpå så blir det fredagen...
Vi får väl se hur det går.