fredag, juli 03, 2009

Kaos!

Vårt hem befinner sig i totalt kaos. Ser ur som om en orkan har dragit fram genom kåken å i morgon kommer Linda. Ja, det finns ju bara en sak att göra. Man ställer en snöskyffel utanför entrén och ber henne vänligt att skotta sig fram...... Jag har ju som jag nämnt innan, semester då gör man inte många knop.

Fast tvätta och stryka borde jag göra. Alla våra kläder ligger i tvättstugan eller i högen med ren ostruken tvätt.

Tur att man ska till stranden/badet i morgon. Då behövs inte så mycket kläder.

Torekov!

I går när jag kom från jobbet så packade in oss i bilen och drog till Torekovs hamn. Där åt vi glass, tittade på båtarna och gick på stranden med nakna tår och sprätte sand. När man gick där bland alla båtar så saknade jag den tiden då vi hade båt och var ute och åkte hela somrarna. Vattenskidor och gummimadrass bakom båten i en jädra fart. Som jag saknar det!!

Lägga till vid någon liten ö, grilla, ligga på en filt och titta rätt upp i den kolsvarta himlen och kolla på stjärnorna. Båten sakta gungandes i vattnet som kluckar så rogivande mot skråvet.. Gaaaah! Får sppader bara jag tänker på det.

När jag blir rik, då ska jag köpa båt igen minsann.... en snabb båt för vattenskidsåkning.

Nä, nu blir jag nästan sentimental, men det är så underbart. Precis som att köra MC. Vet egentligen inte vilket som är bäst.

I alla fall.... när vi sedan kom hem drog vi fram grillen och satt ute och åt. Det var så underbart skönt. Fast klockan var ca 20.30 när vi satte oss för att äta var tempen strax under 30 grader. Skulle ha kunnat sitta ute hur länge som helst om det inte var för att jag var tvungen att upp och jobba i dag.

Jag älskar sommaren!!

Svalka!

När det är så här varmt har maken och barnen tillbringat dagarna på friluftsbadet medan jag har jobbat och slitit. Skönt med lite svalka även om varken jag, maken eller barnen klagar över värmen - för den är underbar.

Men nu har det nog gått lite långt. I den stora bassängen var det i dag 27 grader varmt och i den lilla var det ännu varmare. Maken visste inte hur mycket dock för det stod ingenstans.
När det är 27 grader i vattnet så svalkar det inte så mycket men de ahde trivts rätt bra ändå om jag förstod dem rätt.

Lite avis är jag i alla fall som inte fick följa med. Hoppas på bra väder i morgon också för då kan jag med bada. Ljuvligt i så fall....

När jag kom hem i dag så fick jag ett ryck och drog ut alla saker från mina skåp i köket och började städa och omorganisera. Nu är alla saker inplockade igen men köket ser fortfarande ut som ett bobnedslag. Tänkte ta tag i hela huset nu i helgen så är det gjort sedan. Sen är det bara slapp som gäller för nu har jag SEMESTER!!!!!