onsdag, juli 08, 2009

Var är det dåliga vädret?

Detta tjat om att det skulle bli så dåligt väder den här veckan. Det har jag inte märkt. Visst det har kommit ett bar korta regnskurar, men inte så att det har stört speciellt. Tempen har också legat runt 25grader. Visst det är inte den där tryckande värmen som det var förra veckan, men dåligt väder vettefan om det har varit.

I dag har vi varit och sett Ice Age 3. Den var helt ok. Fast jag har ju rätt kass humor för det verkade som om det bara var jag som garvade.

Nu står ungarna i duschen och jag ska snart gå in och hjälpa till med att tvätta deras hår. Bäst de är nogorlunda rena i morgon för då har vi andra aktiviteter på G.

Själv ska jag lägga mig tidigt i dag också. Vaknade redan 6 i morse. Vaknade och kollade på klockan och upptäckte att mannen inte var hemma. Han skulle sluta jobbet 03.24 så man blev ju lite nervös. Skickade ett mess till honom och låg sedan och väntade på svar. Det tog ca 20 minuter och efter det var jag för vaken för att kunna somna om. Lagom tills ungarna vaknade 9.20 var jag på G att somna igen, men det var ju så dax då!!