torsdag, januari 29, 2009

Det går snabbt!

Det går för snabbt. Känner ni också att det går för snabbt? Livet rullar på i 300 känns det som och i morgon är det fredag igen... Var det inte måndag i går? När till och med barnen tycker att det går snabbt så undrar man ju egentligen hur man stressar omkring i livet.
I dag mötte i alla fall maken med O & L mig på köpcentrat och vi har skaffat varsinn hjälm till dem inför lördagens hockeyskola. Känns bra att ha det gjort.

T har varit och bowlat med "klubben" nu på eftermiddagen och jag har precis hämtat henne. Klubben är en av de fritidsgårdar som finns här i kommunen. En helt underbar fritidsgård med väldigt trevliga fritidsledare. De hittar på massor med aktiviteter varje vecka som man kan anmäla sig till om man vill. Det mesta är gratis eller så kostar det bara en liten liten slant. Som bowlingen i dag. Den kostade 10kr.
Andra aktiviteter de har haft den här veckan har varit:

Måndag: Killgruppsträff. (Endast för killar givetvis)
Tisdag: Ingen schemalagd aktivitet
Onsdag: Mördaren i mörkret. (Leks i en kolsvart källare på skolan, fråga mig inte närmare för jag vet inte)
Torsdag: Bowling
Fredag: Filmvisning (På stor duk)
I övrigt så åker de och badar, klättrar klättervägg, pingistuneringar, biljardtuneringar, bakar, Ps2 turneringar, Spela curling, gå på bio, de åker på läger, går på hockey- och fotbollsmatcher m.m. m.m.
Dessutom har de öppet varje dag från kl 13.00 till 17.00 för barnen som går i 3-5.
För de äldre barnen: från 6 till 3:an på gymnasiet så har de öppet längre. Tror de kan vara där fram till 22.00. Å så gnälls det att barnen inte har nåt att göra?