söndag, april 19, 2009

Gjorde ett test!

Gjorde ett kärlekstest på expressens sida. Jag är nöjd med resultatet :)

Du fick 72 rätt av 81 möjliga

Du kan skatta dig lycklig. Din relation verkar vara fantastisk när det gäller kärlek och glädje. Du respekterar din partner, kör inte över dina egna känslor utan verkar leva i harmoni och balans. Ta nu vara på det goda som finns, vårda kärleken och glädjen med ömsint. Ser du minsta fnurra på tråden, ta hand om problemet direkt. Fortsätt att leva i öppenhet.

Veckans film v15 - Never Back down!

Never back down är 2000-talets svar på Karate kid.

De är Floridas rikaste ungdomar. De kör exklusiva bilar, anordnar dyra fester och när mörkret faller slåss de mot varandra i organiserade och skoningslösa fajter!

Jake kommer nyinflyttad till staden med sin mamma och lillebror, som fått stipendium för sina insatser i tennis. Han träffar tjejen till sin störste rival och får stå till svars och bli förödmjukad i ringen innan han hittar styrkan att slå tillbaka.

Jean Rouqa är stormästare Mixed Martial Arts – en toppmodern multikampsport som kan bana vägen för Jakes slutgiltiga hämnd…... en sista fight för att visa att han inte bara tar skit.Jag gillade filmen. Men å andra sidan så lever jag ju ihop med en karl som har tränat kampsport sedan han var 8 år gammal. Det är svårt att inte bli lite knäpp då. Gillar man MMA så ska man definitivt se den här filmen. Å har man sett Karate Kid så ser man parallellerna ganska tydligt. Riktigt Nice enligt mig.

Tusentipset!

Låt inte ert lördagsgodis ligga framme när ni har en 1½ åring i närheten. Omgivningen blir lätt en aning smetigare då.....

Här har dotterns tangentbord fått sig en omgång av choklad!

(Bilden är från 10/12 2005 och det är sonen som är den skyldige.)

Hur lycklig kan man bli!

Skrev för ett tag sedan om att en dvd-skiva med alla foton från 2007, däribland vårt bröllop, var totalt bortblåst. Nu har jag hittat den och ni anar inte hur glad jag är. Jag vrålade rätt ut och hoppade och stuttsade. Maken undrade om jag var riktigt frisk, men jag var bara tvungen. JIPPI!!

Aprilväder!

April är verkligen lurigt. I alla fall om man tänker på vädret. I går hade vi sommarvärme igen med shortsväder - Underbart! I natt däremot så har det varit ca 2 minus och idag blåser det kallt! :(

Annars så tycker jag det är såå härligt med alla blommor. Syrenerna har jättestora knoppar lika så Rhododendron, magnoliorna blommar och det gör även de japanska körsbärsträden. Tog en bild i HBG från bilfönstret på några Japanska körsbärsträd i en park där. Tyvärr är inte bilden den bästa eftersom det både är med mobilen, inne i bilen i farten, men håll till godo!!