lördag, januari 31, 2009

L´s första vända på skridskor.Blev lite dålig kvalité när jag laddade upp den. Det är bättre kvalité när man bara kör filmen direkt i datorn. Märkligt!

Skridskor, 40-års party och trött.

I dag har det inte varit många lediga minuter. Började med att vi försov oss. Vaknade inte förren 09.00 och vi skulle vara i ishallen 09.30. Det blev till att fara upp och slänga i sig en macka och sedan iväg till skridskoskolan.

Det var L´s första gång på skridskor, men det gick väldigt bra faktiskt. Blev riktigt förvånad. Han tyckte det var roligt men orkade inte riktigt hela tiden ut som egentligen är en timme. Efter 30 minuter ville han vila sig lite och sedan gick han på isen igen i ytterligare 15 minuter. Tycker ändå att det var bra kämpat för det är verkligen jobbigt att åka skridskor. Speciellt som man inte är van.
Efter skridskorna så tog vi oss till systemet där jag köpte presentkort till Tomas och efter det åkte vi hem till svärföräldrarna då jag om min svärmor hade lite att prata om angående en av de kunderna vi har.

Hann inte mer än hem därifrån förren vi gick utanför dörren igen och gick in till grannen/kompisarna och firade hans 40-års dag och nu har vi precis kommit hem igen. Med andra ord så har jag knapt sett mitt eget hem på hela dagen. Fast det är bara trevligt att göra något annat i bland.
Maken har kört till jobbet. Fast det gjorde han iofs redan 16.40.

Nu sitter jag och funderar över vad jag ska se på tv. Kanske nåt av allt det jag spelat in under veckan, eller så kanske man har tur och hittar någon bra film på tv.....


Tjing!

Det är jobbigt att gå på kalas. L somnade vid bordet vid 16-tiden.