fredag, juni 26, 2009

Dog efter fall.

Läste i HD att en kille dött efter att han trillat ner från räcket i en rulltrappa. En annan kille som gjort samma sak i påskas uttalade sig då om att det kunde ha varit han och han tycker att det är fastighetsägarens fel.

Vad i helvete??!! Är man vuxen så fattar man väl att sådant kan hända. Inte fan ska man behöva tala om för vuxna personer att inte klättra på räcket för man kan trilla ner? Man står I rulltrappan. Man sitter inte på räcket eller åker på ledstängerna.

Visst det är sorgligt, men för fan skärp Er och ta ansvar för Era egna handlingar och skyll inte ifrån Er på alla andra.

här har ni articklarna:
http://hd.se/helsingborg/2009/06/26/man-foell-sex-meter-vid/
http://hd.se/helsingborg/2009/06/26/21-aarige-robbin-det-kunde-varit/

R.I.P Michael Jackson

Ja, det har väl inte undgått någon att vår stora kung av pop är död. Såg det på text-tv redan i natt, men inte orkade jag blogga då heller? Nä, då var det ju tid att sova.

Michael har varit lika knäpp och skrämmande som han har varit en av de största artisterna genom tiderna. I alla fall enligt mig. Jag är inget stort fan, det ska jag inte påstå men ingen av hans låtar har gått obemärkt förbi, den saken är då säker. Hör man en låt så sätter den sig och man sjunger gärna med. Jag tror också att alla har något minne till i alla fall minst en av hans låtar. Det har ju producerats ett par stycken om man säger så.

Egentligen har man väl bara gått och väntat på att han skulle tryna in och när jag läste det i natt så var enda tanken: Jahapp, det var väl väntat!


Jag kommer i alla fall att sakna denna enormt begåvade knäppskalle. R.I.P Michael!! För hur det nu var och inte var så har han ändå gjort mycket för både välgörehet och mänskligheten. Genom tiderna är han den som gett mest pengar i bidrag till välgörenhet och det ska han ha en stor eloge för.

En av de låtar som berör mig mest är den här:

Här är till dig från klass TR3 i Åstorp. Sommaren 2009!!