fredag, juni 26, 2009

Dog efter fall.

Läste i HD att en kille dött efter att han trillat ner från räcket i en rulltrappa. En annan kille som gjort samma sak i påskas uttalade sig då om att det kunde ha varit han och han tycker att det är fastighetsägarens fel.

Vad i helvete??!! Är man vuxen så fattar man väl att sådant kan hända. Inte fan ska man behöva tala om för vuxna personer att inte klättra på räcket för man kan trilla ner? Man står I rulltrappan. Man sitter inte på räcket eller åker på ledstängerna.

Visst det är sorgligt, men för fan skärp Er och ta ansvar för Era egna handlingar och skyll inte ifrån Er på alla andra.

här har ni articklarna:
http://hd.se/helsingborg/2009/06/26/man-foell-sex-meter-vid/
http://hd.se/helsingborg/2009/06/26/21-aarige-robbin-det-kunde-varit/

4 kommentarer:

  1. De är ingen som skyller på någon annan, saken är bara att eftersom de händer kan man ju göra något åt de. De har inte bara hänt dessa två. 5 av 6 har dött vid samma rulltrappa.

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig! Tänkte exakt samma sak när jag läste det! Allt kan inte va hundraporcent idiotsäkert. Lite måste man ju ta ansvar för själv..

    SvaraRadera
  3. jag kände faktiskt killen och hans anhöriga...
    tänk på vad du skriver !

    SvaraRadera
  4. alltså jag menar bara att det känns hemskt och säga att han får skylla sig själv att han dog.
    En olycka händer väldigt lätt, har man dessutom druckit lite så försvinner ofta det goda omdömet som man har i vanliga fall.

    SvaraRadera