fredag, mars 27, 2009

Nya iPod shuffle

Nu har jag hittat min nya musikspelare. Den passar mig verkligen superbra. Jag bara måste ha en sådan tills värmen kommer och jag ger mig ut och går/springer igen.


Apples Shuffle-spelare skiljer sig från det övriga iPod-sortimentet på ett mycket tydligt sätt. De har ingen skärm och kan därför göras ytterst små. Tanken är man lyssnar på dem med slumpvis uppspelning ungefär som en personlig radiostation med bara favoritlåtarna.

Den första generationen var stor som ett tuggummipaket. Andra generationen var så liten att den gjordes som ett clip man kunde sätta fast i jackan. Nu har tredje generationen kommit och den är hälften så stor som den föregående. Trots det rymmer spelaren uppåt 1 000 låtar i sina fyra gigabytes minne och batteritiden är hela tio timmar.


(Bild och text från expressen.se)

Pizza och Disco!

Fick hastigt och lustigt beställa Pizza idag när jag kom från jobbet. T och O skulle på disco vid 17.30. Ha ha, de springer mer på disco än vad jag gjorde.

De fick ljusstavar på sig även den här gången. Tyvärr har jag inte tillräckligt bra objektiv för att ta en bild på det, men det är sånna där stavar man "knäcker" och sedan lyser de. Förra discot de var på blev de duktigt poppis p.g.a dessa stavar.Idag när jag kom till jobbet möttes jag av denna syn = Totalt kaos. Syns inte så bra på bilden hur rörigt det faktiskt var, men det gick inte att komma fram någonstans. Det skulle skuras golv och något ljushuvud hade missuppfattat informationen och tömt ALLA kontor och inte bara de på löneavdelningen där det skulle skuras. Dessutom skulle matasalen poleras och där stod alla möbler. Genomtänkt!!!!

Twitter

Jag har startat ett konto hos Twitter. Vet egentligen inte varför för det verkar inte ett dugg roligt egentligen.... men men, jag ska inte uttala mig innan jag har testat.
Tuxxa var namnet!