söndag, januari 11, 2009

Gå och nanna!

Har knappt hunnit sitta vid datorn på hela helgen så några direkt intressanta inlägg har det inte blivit, det blir det väl för övrigt inte annars heller, men.....

Ja i alla fall så önskar jag er alla godnatt nu, för jag ska upp och jobba i morgon kl 6.30 så för att få den skönhetssömn jag behöver så måste jag lämna in nu.

ZzzzZzZZZzzzzzzzzzzz på er få som följde med mig hit.

Tupperware!

Idag har det varit tupperware-party här hemma. Så nu kommer jag bli en glasskopa rikare bl.a.

Det blev även detta:
* En burk - Delikat (Har dem till knäckebröd)
* En mini quick chef
* Cheesmart - Liten kvadrat

Annars så har vi slängt ut julen här i går. Christoffer kom hit och hjälpte oss att såga sönder granen så vi fick ner den i trädgårdstunnan. Vi kom då på ett motiv till nästa års julkort. *S*, men det är hemligt.

Efter det så kollade vi på Zack and Miri make a porno. Den var faktiskt rätt ok. Lite seg i början men sedan så blev det bättre.Barnen har nu krypt i säng och jag och maken tänkte se The fast and the Furious. Måste ju börja värma upp tills 4:an kommer.

Glömsk är jag också. Glömde skicka iväg present till min komips som fyller år i morgon. :( Får fixa det i veckan. Kan inte begripa hur dåligt minne jag har. Blir fasiken irriterad på mig själv. Har ju gått och tänkt på det hela veckan ju.... för sorgligt alltså.