tisdag, maj 05, 2009

Rabatt!

Den här tråkiga rabatten har vi på baksidan av vår uteplats. Här ska vi lägga nya kantstenar - Förhoppningsvis i sommar. Vi ska också byta ut jorden. Innan stod här två stora cypresser som vi rivit upp. Nu är frågan: Vad ska man platera i stället? Det är skugga hela förmiddagen fram till ca tolv, ett någon gång. Efter det är det sol hela eftermiddagen och kvällen.

Jag var lite inne på att ha två st doft kaprifol på spalje, men sen då? Gah! Man ser den knappt själv den är ju på utsidan så det är mest för grannarnas skull. Nåja, om någon har ett förslag får ni gärna hojta.


Dyr interneträkning!

Läste precis om Zahra som fick en räkning på 147500kr efter att ha surfat på sitt mobila bredband i Marocko.
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1558249/zahra-fick-en-internetrakning-pa-147-500-kronor

Själv blir jag förvånad över att man som kund inte tar reda på alla villkor ordentligt innan man åker iväg. Jag själv hade aldrig tagit med ett svenskt abonnemang utan att kolla upp vad som gäller när man använder det utomlands. Man vet ju att det är dyrare att ringa på mobiler från utlandet. Eller vanlig telefon också för den delen. Varför skulle det vara annorlunda med ett mobilt bredband? Som för övrigt är en sorts mobiltelefon egentligen.

Ja, ja!! Det är synd om henne, men samtidigt........ Ta reda på vad som gäller i stället för att gnälla och säga: Jag visste inte!

Ibland tror jag folk bara låtsas vara så ovetande.

Pinsam son!

Idag var sonen lite irriterad på mig, för han fick inte höra vad han ville på stereon i bilen. Jag tyckte att han kunde väl sjunga lite själv, lite allsång är ju alltid trevligt.

Sonen glor argt på mig och klämmer sedan i med:
Fööör hoooon har pucklar som en stor kamel. Ruuuunda fiiiina bullar av kanel. åh jag vill knåda hennes deg, då skulle jag få så jag teg.....

Ungefär här stoppade jag allsången och undrade var han fått detta ifrån. Pappa spelar den i bilen blev svaret.
Hum, kan du inte ta en annan i stället frågar jag å ungen klämmer i med:
Åh, åh vad det är skönt å va' naken. Svänga me' snabeln och vicka på baken.

Hå hå ja ja, jag ska nog ha ett snack med den kära maken om vad som är lämplig musik att spela i bilen.

Å för er som haft turen att undgå dessa låtar så lägger jag med dem här:

Å när man ändå "pratar" musik så undrar jag: Varför blir alltid cd-skivorna repiga på just de ställen där de bra låtarna är?