tisdag, januari 06, 2009

Eagle Eye

Har precis sett filmen Eagle eye med maken. Något av det bästa jag sett på länge faktiskt. Rekomenderar den verkligen.

Eagle Eye.
Jerry Shaw (Shia LaBeouf) och Rachel Holloman (Michelle Monaghan) blir sammanförda under chockartade former. De känner inte varandra, men genom mystiska telefonsamtal från en kvinna de aldrig träffat, tvingas de utföra en rad uppdrag mot sin vilja. Och de kan inte komma undan - genom all den tekniska utrustning som finns i vår vardag, kan den mystiska kvinnan övervaka Jerry och Rachel dygnet runt och kontrollera deras handlingar.

Fint träd!


Har glömt att visa ett så fint träd i ett av våra köpcentrum. Skulle lagt in det innan jul, men det glömde jag ju.


The secret life of the american teenager!

Nörden och barnsliga biten inom mig har vaknat till liv idag. Äntligen har The secret life of the american teenager börjat igen.

Ska se avsnitt 12 om en stund. Men först ska jag gå och hänga tvätten. Jippi så kul.


Tvätt har jag konstant här. Tvättbergen är högre än Mount Evrets, allra minst. Det är iofs inte riktigt lika tråkigt att tvätta som det är att stryka tvätt.


Stryker ni Er tvätt? Har upptäckt att de flesta skiter i det, men jag kan inte, mår dåligt av att skicka ungarna till skolan i skrynkliga kläder. Dessutom är strykningen ett sätt att behandla kläderna så de står emot smutts bättre, pluss att fibrerna i tyget stärks.

Har lite långtråkigt. Inte blir det bättre av att maken är ännu mer långtråkig. Detta pysslar han med just nu:

Bortglömd födelsedag!

Klockan 10 i morse vaknade jag av mobiltelefonen som låg och darrade för sig själv i hallen. Lite halvfrörvirrad undrade jag vem det var som ringde till mig på mobilen vid den tiden. Trodde först att jag missat att gå till jobbet eller nåt.

Det var pappa. Han hade ju missat att ringa mig i går på min födelesdag p.g.a att de haft lite strul på hotellet. Båda värmepumparna frös sönder och det blev totalt kaos.

När de sedan kommer hem upptäcker det att det inte är varmare än 12 grader i huset. Då har deras egen värmepanna lagt av också. Så nu får de springa omkring och göra åkarbrasor.... (Mitt förslag).

De hade ca -20 grader och när jag berättade att vi hade ca -0.3 grader i dag så tyckte de att vi hade rena våren här nere. Själv tycker jag att det fortfarande är alldeles för kallt. Längtar till våren, sommaren och värmen. Vill riva träd och buskar på baksidan. Bygga nytt trädäck och fortsätta renovera i huset.

Nu ska jag kolla om vår dekoder spelade in Everwood i går eller vad den gjorde.

Puss puss på Er!