måndag, januari 19, 2009

Sååå ledsen!

När min HDD kraschade förra året så lyckades vi rädda många foton som vi brände ut. Det mesta finns dubletter av på den ena externa HHD:n men hela år 2007 finns enbart på skiva. Där i bland vårt bröllop och lite annat.

Nu hittar jag inte den skivan. Har vänt upp och ner på varenda låda och skåp och jag vet inte var jag ska leta härnäst. Är såååå ledsen. Ett helt år liksom som bara gått upp i rök. Hur kan en skiva bara försvinna? Far fasiken har den blivit av?

Som jag misstänkte...

...så blev inte minuset riktigt lika stort som det var i lördags. Man äter ju lite mer gott och mer(?!) på helgerna. Dagens vikt var i alla fall 74,2kg vilket ger en viktnedgång på -1,6kg sedan förra måndagen. Jag är väääldigt nöjde med det faktiskt. Trodde inte att det skulle gå så bra. Nu ska jag bara hålla detta tänkte så är man ju snart i mål. "Bara" 2,2kg kvar till mitt första delmål. Känns otroligt bra! Det kanske fungerar med Beach 2009 i alla fall.

Satt och letade efter foton på O när hon var liten i går. Hon ska ha det med till skolan för de håller på med någon uppgift om sig själva. Hittade förvårnansvärt många bilder i datorn trotts att vi knapt hade någon digitalkamera då. De flesta bilderna sitter ju i album och de vill jag inte ta, men som sagt jag hittade några i alla fall....

Tänkte lägga upp lite fler foton i fotoalbumet på barnen sedan. Ni få hålla utkik...