torsdag, april 30, 2009

Förlossningstest!

Gjorde ett förlossningstest. Hittade länken på expressen, men testet ligger på: allt om barn sidan.

I alla fall..

Ditt resultat: 10 av 10.Strålande! Du är superkunnig! Men även solen har fläckar, du kan alltid läsa på mer.

Klippning och Tandläkaren!

I går var jag och töserna hos frissan. Så skönt att få bli av med lite hår. Slingade mig även igen och det är väldigt trevligt att bli ljus igen. Jag har så otroligt ful "originalfärg".

Medan jag och töserna var hos frissan så var maken hos tandis. Det var ca 2 år sedan han var hos tandläkaren sist och han har väldiga problem med tänderna så vi har misstänkt att det skulle vara mycket att fixa, men näe. Han hade ett pytte hål, som egentligen inte var ett hål utan en lagning som gått sönder och det lagade de på en gång. Så med undersökning, röntgen, rensning av tandsten och lagning så gick det på 1080kr och det kan jag leva med. Skönt!

Nästa månad är det min tur att gå till tandläkaren men jag har inte varit hos tandläkaren sen jag blev gravid med O så det är ju ca 8 år sedan. Fasar lite, men har inte kännt nåt speciellt så jag hoppas det mesta är ok i alla fall.

Att jag inte gått på så länge beror på att den tandläkaren jag gick till slutade och de andra på det stället har varit ganska otrevliga. När jag nu upptäkte att den tandläkaren jag gått till innan har egen praktik nu så bokade jag givetvis tid hos honom igen. Ska bli så skönt att gå till tandläkaren igen och verkligen ha koll. Låter kanske konstigt att det känns skönt att gå till tandläkaren men ni förstår nog hur jag menar.

Nu ska jag strax åka iväg till jobbet. Maken är i stan med L och betalar tandläkaren och frisören. Körde ju ifrån plånboken i går. Sen ska han in på Hedbergs (stället där vi köpte vår bil) och kolla varför vår fjärrkontroll inte längre vill fungera till alla dörrar. Det är en ren gissning varje gång vilken dörr den låst upp.

T har med sig Christoffer till skolan i dag. Ha ha, det är en bekants snart 20-åriga son. Han är jättesnäll och go på alla vis och han ville gärna följa med T och se vad de gör i skolan.... Fast mest är det nog för att spana in den unga snygga fröken de har. *misstänker*

Förresten ska det bli skönt med lång helg igen. Maken jobbar i natt men sedan är han ledig hela helgen med oss.... Underbart!!