torsdag, januari 22, 2009

Ljudböcker!

När jag jobbar så lyssnar jag gärna på ljudböcker. Mest för att jag ofta är "ensam" på jobbet och gå och prata med sig själv är inte alltid så jäkla kul. (Alla sitter ju instängda på sina kontor och ugglar) Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska lyssna på. Är det någon som har en idé?

Gillar deckare och lite fantasy bäst tror jag.
De författare jag testat på hittills är bland annat dessa:

* Liza Marklund
* Anna Jansson

* Henning Mankell
* Åke Edwardsson
* Camilla Läckberg
* J. K Rowlings
* Joseph Delaney
* Mari Jungstedt
* Michael Connelly

* Mons Kallentoft
* Karing Whalberg
* Jan Guillou
* Sandra Brown
* Dean Kontz
* Viveka Lärn
* Stieg Larsson
* John Grissham


Med flera......
Har i stort sett konsumerat allt som finns av dessa författare och som sagt, vad lyssnar man på då? Jo, jag vet att det finns fler författare.. men ändå. Det gäller ju att hitta dem man gillar också. Vill inte gärna gå och köpa ljudböcker om jag inte vet om de är bra eller inte. (Hänger lite på inläsaren också) De kostar ju ändå sina skönta slantar. För jaaaa, jag köper gärna ljudböcker trotts att det finns dussintals av dem på olika torrentssidor. Just nu lyssnar jag faktiskt Godnatt Mr Tom av Michelle Magorian bara för att ha nåt. T fick den i julklapp. Den har jag ju iofs läst ett 10 tal ggr sedan de yngre tonåren, men den är bra i alla fall.


Så har ni bra boktips så tveka inte att lämna dem. Det måste inte vara deckare eller fantasy. Tipsa om allt ni gillar......

Torsdag!

Ja, då var det torsdag igen då. Veckorna bara susar fram tycker jag. Hinner inte med i svängarna känner jag. När till och med barnen gnäller på att det går för fort så undrar man ju om man verkligen njuter av livet och inte bara rusar fram i tiden? Ja, ja......

Idag på morgonen var vikten 73,5kg alltså i stort sett ingen skillnad från gårdagens vikt, men man kan ju inte bara tappa i vikt i samma takt hela tiden. Det brukar ju bli så att man ibland bara går ner lite, ibland mycket och vissa veckor står man helt still. Det är OK, det är ju så det är. Däremot så får det inte bli plus på vikten efter att veckan är slut. Att det är lite plus från en dag till en annan fine, så länge veckovikten inte är det.

Idag har jag i alla fall gått ner 2,3kg från start och jag är så lycklig. Inte för att jag har någon jätteövervikt, men ändå. Det är ju alltid kul att känna sig lite snyggar i alla fall.