söndag, juni 21, 2009

Jordgubbar!

Bara för att jag ska gå och lägga mig nu så blev jag vansinnigt sugen på jordgubbar och ovispad grädde. Det är nästan så jag får spatt. Det kryper i hela kroppen. Vilken tur att jag varken har jordgubbar eller grädde hemma - inte!!

Jahapp, man får väl ta ett glas vatten i stället då innan man lägger huvudet på kudden. Men en sak är säker. Det är långt ifrån lika gott.

Ska nog köpa lite jordgubbar i morgon tror jag bestämt!

O är sjuk!

I natt började O få feber och gnällde över ont i halsen. I dag har hon spytt tre ggr, men jag vet inte om det beror på att hon är dålig i magen eller om det är för att hon egentligen är hungrig. Hon har nämligen inte ätit något. Bara druckit en liten MER :S

Lite tråkigt att hon ska bli dålig nu för hon missar så mycket på simskolan. I förra veckan var hon bara med tre ggr eftersom vi var och firade Christoffer på torsdagen då han Muckade från lumpen och i fredags s´å var det ju midsommarafton och då var det ingen simning. Ja, ja det ger sig väl.

Själv har jag varit duktig i dag. Jag började dagen med att springa min runda. Tror den är ca 8 km. Har dock inga bra skor så jag får ganska ont i knäna. Måste ta tag i det och köpa ett par bra skor på löplabbet.

Nu sitter jag och letar efter filmerna om Dennis. Inte de teknade utan de riktiga ni vet. Käönner att jag måste ha tag i lite nya filmer till barnen. När de är sjuka går dvd-spelaren varm och jag orkar snart inte se samma filmer fler ggr så nu vill jag ha nytt, men satan i gatan vad dessa filmer ska vara totalt hopplösa att få tag i. Lite irriterande.

Någon som har något annat bra filmtips?