måndag, januari 05, 2009

Vienetta

Tänkte köpa en Budapesttårta när jag körde hem från jobbet idag men jag hade så ont i huvudet så det blev inget med det. Så nu ska mannen och jag göra lite te och äta lite vienetta i stället.

Nåt kalas har vi inte haft idag och kommer inte att ha i morgon heller utan det blir sedan lite längre fram. Maken fyller ju år den 14/2 och vi brukar slå ihop kalasen. Det blir så många annars för makens bror fyller år den 15/1 och hans yngsta dotter den 11/2. Sedan fyller ju T och L å så de andra kusinerna....

Det är minst två födelsedagar varje månad utom oktober och december. Ibland känns det som om det är kalas jämnt.

Känns lite trist att ingen som läste min blogg på andra stället följer med mig hit :( EN läsare har jag haft idag mot i alla fall mist 15 om dagen i den gamla. Inte för att 15 är ett högt nummer men det är i alla fall bättre än en.

Nåja, det ger sig väl.

Kommentera!

Ni som läste i den gamla bloggen, ja även ni nya förståss. -Det är inte farligt att kommentera lite då och då ;)

Nu ska jag köra iväg till jobbet igen. Gör ett nytt försök helt enkelt. Antar att det är mer folk på det stället.


I eftermiddag ska vi nog köpa en tårta då jag faktiskt fyller år i dag. Annars blir det varken firande eller presenter. Maken och jag köper sällan till varandra då vi handlar så mycket vi vill ha ändå. Däremot har jag fått present av både mamma och Linda redan. Tack tack!!

Bye bye for now!!

Arrangemang!Gjorde ett nytt ljusarrangemang till soffbordet i går. Har börjat städa ut julen och ville ha något annat. Det har visserligen en aning julkänsla över sig fortfarande, men inte lika mycket som innan. Vad tycker ni?

Jobba!

Ja, det var ju det som var meningen att jag skulle göra i dag. När jag kom till jobbet i morse var där svart som i graven. Vafan säger de att man ska jobba för om det inte är någon där?
Jag körde hem igen och nu sitter jag här. Tänkte att jag skulle käka frukost tillsammans med T sedan innan jag ska iväg in till stan för att jobba.


Jag är ju på två olika ställen. Ett mellan 7.00 och 10.00 och ett mellan 11.10 och 14.10. Men det är ändå samma jobb. *S*
Får vi väl se om det är fler på det andra stället då.

Är ganska trött. Man blir ju lite slapp av att bara gå hemma och vara ledig så man har varit uppe längre och sovit längre. Det gjorde att jag hade skitsvårt att somna i går. Låg och glodde på tv men vid 23.30 tvingade jag mig själv till att somna. Då var fortfarande O vaken. Unge!!! Hon lär ju vara trött idag. L är på ett annat dagis i dag också och han var inte alls pigg på det. Lilla skrutten! I morgon är det ju röd dag igen och på onsdag är de också lediga eftersom maken är ledig då, men på torsdag är allt igång igen. Skolorna börjar den 8:e här.
I den kommunen maken jobbar börjar de först den 12:e.

Nähä, nu ska jag sätta klockan och lägga mig på soffan ett tag innan jag fixar något att äta. Huset är ju tyst så vad ska jag sitta här och uggla om?