tisdag, juni 30, 2009

Trött!

Jag vet inte om det beror på att ungarna har mer energi än vanligt och vill springa ute halva nätterna, om det är värmen, om jag behöver semester eller kanske en blandning av alla tre sakerna, men jag är trött. Vansinnigt trött. I dag somnade jag vid middagsbordet när vi ätit klart och det är inte likt mig vill jag tala om.

I dag har jag tvingat in barnen under vilda protester redan kl 19.30 och de har borstat tänder och gått och lagt sig. I alla fall de två minsta. T sover hos grannen så henne behöver jag inte räkna med.
Nu sitter jag här och funderar på om man ska tvinga sig att hålla sig vaken eller om jag faktiskt också skulle gå och lägga mig. Lutar mest åt det senare faktiskt.

Tur att det bara är 3 dagar kvar innan jag har semester. Längtar!! Fast med min vanliga tur så försvinner nog det fina vädret igen då. Jag brukar ha den oturen....

Godnatt!

Ljudböcker!!

När jag jobbar så lyssnar jag på ljudböcker. Inte hela tiden men en del i alla fall. Detta gör att jag avverkar böcker i ljusets hastighet. Jag har nu lånat allt de har på vårt bibliotek, och jag köper böcker så jag håller på att bli ruinerad. Sen finns det ju andra sätt att få hem böcker också..... Man lånar av kompisar ;)

I alla fall. Nu har jag inget mer att lyssna på.

Än så länge har jag plöjt alla på svenska utgivna ljudböcker av dessa författare:

Jan Guilliou
Camilla Läckberg
Liza Marklund
Karin Whalberg
Carin Geradsen
Patricia Cornwell
Anna Jansson
J.K Rowling
Joseph Delaney
Stieg Larsson
Michael Connely
Mari Ljungstedt
Stephenie Meyer
Mons Kallentoft
Henning Mankell

Ja, jag har säkert glömt någon.... Så då är frågan. Vad ger jag mig på nu? Jan Mårtenson kanske? Är hans böcker bra? Någon som har en åsikt?
I dag kommer jag inte ha någon ljudbok och det kommer kännas helt galet bakvänt faktiskt.