fredag, maj 15, 2009

Tog en sväng!

Efter middagen, bestående av tacos, skjutsade jag hem T's kompis Moa för att sedan styra min kosa mot Maxi med barnen. Hade ju i ett svagt ögonblick lovat dem godis. När vi kommer in på parkeringen så ser sonen genast en bil han gillar och jag får givetvis fotta.

Han har bra smak grabben =) (tyväarr är det fel färg på den här enligt mig. De ska vara svarta. För övrigt har denna skitfula fälgar också.)


Innan vi gick in på maxi så tog vi en sväng in på Familia (ett litet köpcentrum). Tänkte att jag skulle se om jag kunde hitta några kläder till släktträffen. Men med tre barn, varav två st är så godissugna att de bara fnattar runt får man inte mycket ro att kolla efter något.

Jag hittade visserligen en top/tunika, men den kommer jag nog inte ha på släktträffen tror jag.

(Den ser lite konstig ut på bilden, men den var snygg på i alla fall.)


Inne på bokhandeln så hittade barnen skyltar att sätta på dörren. På ena sidan står det Kom in och vänder man på den så står det Tillträde förbjudet. Givetvis så fanns inga skyltar med deras namn på så vi fick ta dem med en tom ruta man kan skriva själv på. Så är det alltid. Våra barns namn finns aldrig eftersom de anses som ovanliga. *muttrar* Om barnen sedan kommer respektera dessa skyltar mot varandra är dock en annan femma.

Inne på Maxi blev det bara godis och tre st tre-pack av icas egna "festisar" innan vi körde hem. Väl hemma kröp barnen ner i vår säng för att titta på "Den oändliga historien". Själv sitter jag nu här, men funderar på att gå och lägga mig. Barnen har sovit nu sedan flera timmar tillbaka och jag känner hur trött jag faktiskt är.