söndag, februari 08, 2009

Natti natti!

Nähä, då var det väl dax att krypa till sängs då. Har precis kollat på Knightrider för jag vet inte vilken gång i ordningen men den är lika bra i alla fall....

Är nästan lite kär. Ja, inte i skådisarna utan i bilen. *flin*

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och köra en sväng på dekodern innan maken kommer, eller om jag hinner somna innan han kommer. Han kanske skulle bli lite senare plus att han får köra försiktigt hem. Det var tydligen ett jäkla skitväder sa han och han kör lilla bilen som tyvärr inte har några fungerande vindrutetorkare.... Måste lämna in den på lagning. Skitbil, den är fasiken alltid sönder, men vi har inte råd att byta in den också nu. Bytte ju den stora bilen för ca 9 månader sedan.

Jaha, nähä och o.s.v ...... Natti natti!

AJ!


Lyckades skära upp tån precis när jag skulle lägga barnen..... Kan dock inte hitta på vad. Mycket skumt!

Måste bara få förtydliga för det var någon som tyckte synd om mina barn som lägger sig så tidigt.
Det är inte ett dugg synd om dem, de behöver så mycket sömn.

Ta L te.x han somnar runt 20.00 och han väcks ca 6.15 på morgonen. Ovanpå detta sover han middag en till två ggr på dagen i sammanlagt 1,5 till 3 timmar och han är snart 5 år gammal. Han är född trött helt enkelt. När han var liten var det ingen som såg honom i vaket tillstånd på Öppna förskolan innan han var 6 månader gammal. På helgen lägger han sig mellan 20.00 och 21.00 och vaknar mellan 09.00 och 10.00 om ingen väcker honom.

Samma sak gäller O.

Den enda som är vaken längre på kvällen är T hon brukar lägga sig vid ca 20.00 och sedan ligga och titta på TV eller läsa fram till mellan 21.00 och 22.00, men hon har svårt att komma upp på morgonen vid 06.15. När hon är ledig så kan hon sova fram till 10.00 utan några som helst problem....

Så näe, det är inte synd om våra barn som får sova mycket. Det enda som är synd är att vi under detta året måste vänja L av med att sova middag, annars kommer han inte klara skolan om 1,5 år.

Själv klagar jag inte heller. Att ha barn som sover i alla lägen kan vara skönt. Det gör att man får ganska mycket kväll för sig själv, samtidigt som det i bland är lite tråkigt då mannen jobbar natt.

Datorfri helg!

Å, var försvann helgen då? I fredags hade jag och mannen Smallville-maraton efter att barnen lagt sig och vi har nu tagit oss ända fram till s3e8. Ha ha!

I går så var vi först på skridskoskolan med O & L och efter det styrde vi kosan till tippen med en massa kartonger och annat skräp som vi samlat på oss. Känns som vi är på tippen ofta och att vi ensamma bidrar till det gigantiska sopberget som byggs... Nåväl, efter det så röjde vi ovanvåningen och tvättade lite. Vid 14.00 tiden ringde grannen och undrade om jag ville komma in på hennes L&B party och det ville jag förstås. Så nu har man blitt fattig igen och fattigare blir jag väl på tosdag då det är dag för Me and I-partyt som blev framflyttat från den 3:e.

I alla fall så var jag inne hos grannen fram till 18.00 medan mannen hade det lungt och skönt där hemma för barnen följde med mig.

Sedan fixade vi lite käk och bojkottade Melodifestivalen. Japp, ni läste rätt. Jag har inte kollat på melodifestivalen och har såledeless inte hört en enda av låtarna. Spelade dock in det så jag kan snabbkolla det om jag känner att jag måste. Är verkligen väldigt anti mot det nya sättet att framföra melodifestivalen.

Jag och mannen kollade i stället på den här:

Det var dock ingen höjdare.... Action stod det att det skulle vara, men den var ungefär lika seg som en drama så den får inga vidare betyg av mig i alla fall.

I dag har vi inte gjort så mycket alls. Bäddat rent sängar och lite annat tråkigt och nu har maken precis kört till jobbet. Egentligen är han ledig i dag, men de ringde och frågade om han kunde jobba några timmar eftersom det är en kille som är sjuk. Han jobbar iofs bara fram till 24.00 så jag kanske är vaken när han kommer hem.

Jag ska nu stryka lite tvätt och sedan ska jag kolla på lite program som jag spelat in under veckan och helgen.